Woody Allen 'waarschuwt' Franse filmfans

Laatste update:  2 juli 2010 13:53 info

AMSTERDAM - Woody Allen heeft Franse filmfans gewaarschuwd voor 'nare consequenties' als ze zijn nieuwe film niet waarderen. De Amerikaanse filmmaker sprak in uiterst creatief Frans op een persconferentie tijdens de opening van het Filmfestival van Parijs.

Foto:  Wenn.com

Allen was in een melige bui aan de vooravond van de screening van zijn nieuwste film 'You Will Meet a Tall Dark Stranger', met een sterrencast bestaande uit Naomi Watts, Josh Brolin en Antonio Banderas. Hij noemde het gezelschap zelfs 'a chef d'oeuvre' (een meesterwerk).

"Als jullie deze film niet kunnen waarderen, dan maak ik gewoon een nieuwe", zei Allen, wiens nieuwe film 'Midnight in Paris' deze zomer wordt opgenomen in Parijs.

Hierbij is een gastrol weggelegd voor de Franse 'First Lady' Carla Bruni-Sarkozy. "En als jullie beide films haten, dan maak ik me van kant", grapte de 74-jarige regisseur.

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:
 

Eerdere berichten

Eerder

Facebook & Twitter

Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter.

Lees meer

'Beste film ooit'

Na acteren en produceren ziet Robert Downey Jr. zichzelf in de toekomst als regisseur. In een interview met NU.nl zegt de acteur "snel" in de regisseursstoel te willen zitten.

Lees verder en bekijk video