Nieuw koekje gebakken voor promotie Etten-Leur

Etten-Leur is sinds woensdag een zelfgebakken koekje rijker, genoemd en gevormd naar de monumentale Moeierboom op de Markt. De koek is bedacht door de Stichting Etten-Leur Promotion (STEP) en Jac van Dongen, kastelein van de Klomp. 

Het recept is afkomstig van oud-bakker Ries Mol en de mal is gemaakt door Rob van Peer van het Radius College.

Het koekje is gebakken door De Smaakmakers in de Lambertusstraat, een bijzondere bakkerij van Amarant waar mensen met een lichte verstandelijke beperking als dagbesteding werken.

Het koekje wordt de hele maand juni gratis aangeboden bij een kop koffie of thee bij een deel van de op de Markt in Etten-Leur gevestigde horeca. Mariska Peeters, bedrijfsleider van De Smaakmakers: "Het koekje is voor de liefhebbers natuurlijk ook te koop bij ons in de winkel in een speciale cadeauverpakking."

Lees meer over:
Tip de redactie