Keukentruc: zo weet je of je cake gaar is

Een cake maken is hartstikke leuk (en lekker), maar het kan ook voor veel frustratie zorgen. Want hoe weet je nu wanneer je cake gaar is en of-ie binnenin niet meer vloeibaar is?

Natuurlijk kun je dat controleren middels de eeuwenoude 'prik-techniek': prik een satéprikker (enigszins schuin) in je cake en check of deze droog is als je ‘m eruit haalt. Zo niet, dan moet de cake nog even terug de oven in.

Gewone cake saai? Zo maak je 'm moeiteloos bijzonder.

Cake je wel goed genoeg?

Maar je kunt de gaarheid van een cake ook controleren zonder prikker. Bekijk onderstaande video voor de tips waarbij je géén gat in je zorgvuldig gebakken lekkers hoeft te prikken.

Zo weet je of je cake al klaar is

Wekelijks de beste keukentips en lekkerste recepten in je mail? Probeer dan eens het CookLoveShare Weekmenu.

Tip de redactie