Keukentruc: zó krijg je aangekoekte pannen schoon

Ken je dat? Tijdens het koken heb je iets aan laten branden of is de pan aangekoekt omdat de anti-aanbaklaag niets meer voorstelt. De moed zakt je – begrijpelijk – in de schoenen, want hóe krijg je die pan ooit nog schoon?

Schrobben helpt nauwelijks en eigenlijk heb je het al opgegeven voordat je eraan begint.

Stralend schoon

Gelukkig is er hulp in aantocht. In videovorm dit keer. In onderstaand filmpje ontdek je hoe je je pannen in een wip weer als nieuw krijgt.

Het enige wat je nodig hebt zijn water, afwasmiddel, een droogtrommeldoekje en een vel keukenpapier. Hetzelfde probleem met je ovenschalen? Met dit oersimpele trucje krijg je ze binnen mum van tijd weer schoon

Zo krijg je een pan schoon zonder te schrobben

Wekelijks de beste keukentips en lekkerste recepten in je mail? Probeer dan eens het CookLoveShare Weekmenu.

Tip de redactie