Voetbal

Vormer had zich debuut in Champions League anders voorgesteld

Ruud Vormer had zich zijn debuut in de Champions League heel anders voorgesteld. De middenvelder ging woensdag met Club Brugge op eigen veld hard onderuit tegen Leicester City.

"Dit had een topavond moeten worden, maar we gaan simpelweg met 0-3 de boot in", reageerde de voormalig Feyenoorder na afloop van de eerste groepswedstrijd van het miljoenenbal.

"De eerste kans was voor ons. Gaat die erin, dan zie je een heel andere wedstrijd. Wat daarna gebeurde was helemaal erg. Op dit niveau word je direct afgestraft als je fouten maakt", concludeerde de 28-jarige Noord-Hollander.

Video: Samenvatting Club Brugge-Leicester City

"Wij hadden er allemaal veel meer van verwacht. Het moment is gekomen om op te gaan staan'', doelde Vormer op de teleurstellende start van het nieuwe seizoen van de Belgische kampioen.

In de competitie boekte Club Brugge in zes speelronden slechts twee overwinningen en bezet het de tiende plaats. "Nu krijgen we in de Champions League een pak slaag. Dat kan toch niet voor deze ploeg? We moeten ons zo snel mogelijk herpakken en opnieuw sprankelend voetbal brengen.''

Alles over GP Monaco

Alles over GP Monaco
Dit moet je weten over de race op de straten van Monte Carlo. 'Het is de Super Bowl van de Formule 1.'  

Klassementen Giro d'Italia

Klassementen Giro d'Italia
De honderdste editie van de Ronde van Italië duurt tot en met zondag 28 mei.
Tip de redactie