Simeone rekent zich nog niet rijk na nipte zege op Bayern

Atletico Madrid-trainer Diego Simeone was woensdagavond tevreden over het optreden van zijn ploeg in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen Bayern München in de halve finales van de Champions League.

"De eerste helft deden we het goed, na rust was Bayern beter en moesten we terug, maar we zijn niet echt in de problemen geweest", zei Simeone na afloop in Vicente Calderon.

"We hebben goed verdedigd. Volgende week moeten we in München proberen een doelpunt te maken. Net als in deze wedstrijd zullen de verschillen klein zijn."

De Argentijnse oefenmeester sprak lovende woorden over Saul Niguez, die in de elfde minuut op uiterst fraaie wijze voor de enige treffer van de wedstrijd zorgde.

"Hij ontwikkelt zich geweldig", aldus Simeone. "Het was een fantastische actie waar de individuele klasse vanaf droop. Hij maakt stappen en dat is belangrijk voor onze ploeg."

Oblak

Doelman Jan Oblak heeft er alle vertrouwen in dat Atletico de eindstrijd kan bereiken. "Natuurlijk ben ik blij met de nul, maar er staat ons nog een ontzettend moeilijk duel in de Allianz Arena te wachten. Maar ik geloof in een finaleplaats."

"We waren op onze hoede voor Bayern. Zij hebben geweldige spelers, maar we hebben met ons hart gespeeld en verdiend gewonnen. De treffer van Saul was echt een fantastische goal."

Programma Premier League Darts

Programma Premier League Darts
Titelverdediger Van Gerwen staat bovenaan in het klassement, voor Wright en Van Barneveld.

Resterend programma top twee

Resterend programma top twee
Feyenoord heeft de titelrace met Ajax in de Eredivisie zo goed als beslist.
Tip de redactie