Voetbal

PSV met 21 spelers vertrokken naar Madrid, Maher ontbreekt

PSV is maandag met 21 spelers vertrokken naar Madrid, waar dinsdagavond het returnduel in de achtste finales van de Champions League met Atletico wordt gespeeld.

Gaston Pereiro is eveneens in het vliegtuig gestapt, hoewel de Uruguayaan na zijn rode kaart in de eerste ontmoeting geschorst is.

PSV-coach Phillip Cocu kan verder over zijn volledige selectie beschikken. Adam Maher, die op een zijspoor is beland in Eindhoven, maakt geen deel uit van de groep.

Video: Samenvatting PSV-Atletico (0-0)

Samenvatting heenwedstrijd PSV-Atletico Madrid (0-0)

De eerste wedstrijd in Eindhoven eindigde een kleine drie weken geleden in een doelpuntloze remise, waardoor PSV de volgende ronde haalt bij een zege of een gelijkspel met treffers.

De koploper in de Eredivisie werkt vanaf 19.30 uur een training af in Vicente Calderon, het stadion van Atletico Madrid.

Selectie PSV voor duel met Atletico:
Jeroen Zoet, Remko Pasveer, Luuk Koopmans, Nicolas Isimat-Mirin, Hector Moreno, Santiago Arias, Jeffrey Bruma, Davy Pröpper, Gaston Pereiro, Stijn Schaars, Luuk de Jong, Luciano Narsingh, Florian Jozefzoon, Jetro Willems, Maxime Lestienne, Andres Guardado, Jürgen Locadia, Joshua Brenet, Marco van Ginkel, Jorrit Hendrix en Jordy de Wijs.

Atletico Madrid-PSV wordt dinsdagavond vanaf 20.00 uur (aftrap 20.45 uur) uitgezonden op NU.nl en SBS6. Wil je een melding op je telefoon ontvangen zodra de opstellingen bekend zijn? Klik dan onder dit artikel op de filter Champions League Alert en kies voor de optie mijn nieuws + pushbericht.

Blijf live op de hoogte met de app

Blijf live op de hoogte met de app
Door een innovatieve opzet in de vorm van een liveblog is de nieuwe app van NUsport nóg actueler.

Samenvattingen Champions League

Samenvattingen Champions League
Reus bezorgt Borussia Dortmund punt bij Real, terwijl FC Porto hard uithaalt tegen Leicester City.
Tip de redactie