Voetbal

PSV met 21 spelers vertrokken naar Madrid, Maher ontbreekt

PSV is maandag met 21 spelers vertrokken naar Madrid, waar dinsdagavond het returnduel in de achtste finales van de Champions League met Atletico wordt gespeeld.

Gaston Pereiro is eveneens in het vliegtuig gestapt, hoewel de Uruguayaan na zijn rode kaart in de eerste ontmoeting geschorst is.

PSV-coach Phillip Cocu kan verder over zijn volledige selectie beschikken. Adam Maher, die op een zijspoor is beland in Eindhoven, maakt geen deel uit van de groep.

Video: Samenvatting PSV-Atletico (0-0)

De eerste wedstrijd in Eindhoven eindigde een kleine drie weken geleden in een doelpuntloze remise, waardoor PSV de volgende ronde haalt bij een zege of een gelijkspel met treffers.

De koploper in de Eredivisie werkt vanaf 19.30 uur een training af in Vicente Calderon, het stadion van Atletico Madrid.

Selectie PSV voor duel met Atletico:
Jeroen Zoet, Remko Pasveer, Luuk Koopmans, Nicolas Isimat-Mirin, Hector Moreno, Santiago Arias, Jeffrey Bruma, Davy Pröpper, Gaston Pereiro, Stijn Schaars, Luuk de Jong, Luciano Narsingh, Florian Jozefzoon, Jetro Willems, Maxime Lestienne, Andres Guardado, Jürgen Locadia, Joshua Brenet, Marco van Ginkel, Jorrit Hendrix en Jordy de Wijs.

Atletico Madrid-PSV wordt dinsdagavond vanaf 20.00 uur (aftrap 20.45 uur) uitgezonden op NU.nl en SBS6. Wil je een melding op je telefoon ontvangen zodra de opstellingen bekend zijn? Klik dan onder dit artikel op de filter Champions League Alert en kies voor de optie mijn nieuws + pushbericht.

Programma Premier League Darts

Programma Premier League Darts
Titelverdediger Van Gerwen staat bovenaan in het klassement, voor Wright en Van Barneveld.

Resterend programma top twee

Resterend programma top twee
Feyenoord heeft de titelrace met Ajax in de Eredivisie zo goed als beslist.
Tip de redactie