Voetbal

Hiddink heeft begrip voor onvrede Chelsea-fans na 'shirtruil' Hazard

Manager Guus Hiddink heeft begrip voor de Chelsea-fans die woensdag tijdens het Champions League-duel met Paris Saint-Germain (2-1 nederlaag) hun onvrede uitten over het handelen van aanvaller Edin Hazard.

De Belgische aanvaller werd uitgefloten op Stamford Bridge toen hij halverwege de tweede helft werd vervangen door Oscar.

Al in de rust van de return in de achtste finale ruilde Hazard zijn shirt met Paris Saint-Germain-speler Angel Di Maria. Dit schoot een deel van de Chelsea-aanhang in het verkeerde keelgat.

"Het zou niet moeten gebeuren, maar in sommige landen is het gebruikelijk om in de rust shirts te ruilen," reageerde Hiddink op het voorval. “We moeten er ook weer niet te veel waarde aan hechten."

Samenvatting: Chelsea-Paris Saint-Germain

Voorval

Hazard haalde al eerder de woede van de Chelsea-fans op zijn hals toen hij voorafgaand aan de heenwedstrijd tegen PSG in een interview aangaf dat hij het moeilijk zou vinden om "nee" te zeggen als een club als Paris Saint-Germain of een andere Champions League-deelnemer interesse zou tonen.

De Nederlandse manager sommeerde Hazard destijds om zijn focus op Chelsea te houden.

Gevraagd naar de reacties van de Chelsea-fans zei Hiddink: "Ze hebben het recht om dit te doen. Je mag altijd je gevoelens uiten."

Programma Premier League Darts

Programma Premier League Darts
Titelverdediger Van Gerwen staat bovenaan in het klassement, voor Wright en Van Barneveld.

Resterend programma top twee

Resterend programma top twee
Feyenoord heeft de titelrace met Ajax in de Eredivisie zo goed als beslist.
Tip de redactie