Bredase ziet Robinson wel zitten

Een maand leven op een onbewoond eiland tussen het ongedierte, zonder eten en de competitite aangaan met andere deelnemers. De Bredase Florentine Ouborg ziet dit wel zitten. 

Ouborg is één van de honderd deelnemers aan de selectiedagen van Expeditie Robinson.

"Woensdag tot en met vrijdag werd er bekend gemaakt op RTL Boulevard wie er door was voor de selectie. Ik wist dat ik er op basis van stemmen niet bij zat. Zondag zag ik ineens mijn naam voorbij komen op RTL Boulevard. Toen dacht ik: 'Yes, ik mag toch door."

Het back to basic spreekt haar erg aan. "Eventjes weg uit het dagelijkse leven van reuring en drukte." Ouborg heeft altijd al gezegd dat ze een keer mee wil doen aan Robinson als daar de kans voor kwam.

Competitie

"Dat zegt natuurlijk de helft van Nederland. Maar ik wil kijken of ik op een onbewoond eiland kan overleven zonder eten en alle luxe die wij hier gewend zijn. Daarnaast ook zonder computer en laptop waar ik tegenwoordig toch wel een tikkeltje verslaafd aan ben."

Robinson draait ook vooral om de competitie, maar is Ouborg dat ook? "Nou, behoorlijk! Als ik ga, dan ga ik ook om te winnen. Er valt natuurlijk nog niet veel over te zeggen. Van de honderd mensen gaan er maar vier deelnemen aan Robinson, dus er is maar 4 procent kans dat ik uiteindelijk mee mag doen. Maar ik ben dichterbij dan ooit."

Mail de redactie

Mail de redactie
Heeft u tips of opmerkingen over het regionale nieuws op NU.nl? Mail dan de redactie op:
Tip de redactie