Finalisten Breda Startup Award 2016 bekend

Orange Aircraft, Craze B.V. en Synple zijn verkozen als finalisten van de Breda Startup Award 2016. De bedrijven hebben het volgens de jury in zich hebben (inter)nationaal het verschil te maken.

Orange Aircraft heeft een geoptimaliseerd productieproces ontwikkeld van air frames voor drones en biedt als enige in de markt een totaalpakket aan. Craze B.V. is een promotiebureau met de loyaliteitsrechten van alle films van Disney en Hasbro. Synple bouwt de Logistieke Tinder voor transportplanners. Hun applicatie maakt op een laagdrempelige wijze retourlading inzichtelijk en uitvoerbaar voor transportplanners.

De drie komen uit acht genomineerde bedrijven die afgelopen week mochten pitchen voor een jury bestaande uit wethouder Economie Boaz Adank, Edwin Schaap (Payper), Sara Liesker (Liesker Procesfinanciering en Ceres Legal) en Raymond Kouwenberg (BZW). De drie blonken volgens de jury uit in onderscheidend vermogen, visie, ambitie en marktpotentie.

Finalisten Breda Community Award

Ook voor de Community Award zijn de finalisten bekend. Dat zijn Zorggroep Tuinzigt, fiets- en koffiezaak Kamu en DJ School International.

Donderdag 24 november tijdens het finale event bij Rabobank Breda wordt duidelijk wie met de Startup Award aan de haal gaat en wie de Community Award wint.

Mail de redactie

Mail de redactie
Heeft u tips of opmerkingen over het regionale nieuws op NU.nl? Mail dan de redactie op:
Tip de redactie