Gepubliceerd: 
Laatste update: 
18 april 2013 16:57
18 april 2013 20:03

Selexyz test boekbezorging binnen twee uur

Boekenwinkel Selexyz voert in drie steden een proef uit met het bezorgen van boeken binnen twee uur.

Foto:  ANP

Boeken die in Groningen, Nijmegen en Utrecht worden besteld via Boekkoerier.nl zijn zeven dagen per week binnen twee uur in huis. De dienst is vanaf donderdag beschikbaar.

Bestellen kan tussen 9 uur 's ochtends en 8 uur 's avonds. De bezorging is tijdelijk gratis. Wanneer gebruikers ervoor moeten gaan betalen en hoeveel dit dan gaat kosten, is niet bekend.

Wie een boek op een bepaald tijdstip wil ontvangen, kan dit aangeven. De proef met Selexyz-brommers duurt in ieder geval een half jaar.

Webwinkels

Met de boekkoerier gaat Selexyz de concurrentie aan met andere webwinkels, die over het algemeen op zijn vroegst de volgende dag bezorgen. 

De webwinkels van Coolblue, die geen boeken verkopen, bezorgen al wel op dezelfde dag. Dit kost de klant echter 18 euro per bestelling.

Door: NU.nl/Jeroen Kraan

Eerdere berichten

Eerder

Facebook & Twitter

Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter.

Lees meer

'Gewone' Bijbel

De Bijbel in Gewone Taal is verschenen. Het gaat om een nieuwe vertaling uit het Hebreeuw, Aramees en Grieks in 'gewone mensentaal', aldus de uitgever.

Lees meer

Joan Rivers

 Er komt een biografie over Joan Rivers in 2016. Het boek wordt geschreven door Vanity Fair- en New York Times journalist Leslie Bennetts.

Lees verder