Een dagje heerlijk genieten bij Thermen Holiday

Kom heerlijk tot rust in een wereld vol wellness met bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. Thermen Holiday is hét wellness resort van de Randstad.

Bovendien staat Thermen Holiday bekend om haar gastvrijheid, haar uitstekende faciliteiten en de werkelijk schitterende tuin die volop in bloei staat.

Wist u dat een saunabezoek niet alleen goed is voor volledige ontspanning, maar ook zorgt voor een gezondere huid en een betere weerstand? Genoeg redenen om eens een bezoek te brengen aan dit prachtige resort. Bekijk de website voor leuke acties en aanbiedingen.

Betaalbaar en voor iedereen

Iedere week presenteert Thermen Holiday de nieuwste topaanbiedingen op haar website. Deze maand pakken ze helemaal uit met een sauna-entree actie die in het teken staat van het 12,5 jarig bestaan van Thermen Holiday.

Voor slechts 12,50 euro kunt u een hele dag genieten van alle baden en saunafaciliteiten. Er zijn ook interessante kortingen beschikbaar voor massages, beautybehandelingen en voor een heerlijke lunch of diner. Zie hier de meest interessante acties voor deze zomer. 

Badkleding- en damesdagen

Toch niet helemaal op uw gemak in uw blootje in de sauna? Geen probleem, bij Thermen Holiday zijn er speciale damesdagen (elke 1e dinsdag van maand) waar alleen vrouwen welkom zijn, en er zijn badkledingdagen (gemengd dames en heren). De gemengde badkledingdagen zijn op de tweede & laatste zaterdag van de maand en op de dinsdagen (m.u.v. de 1e dinsdag van de maand).

Thermen Holiday Beauty & Massage

Wist u dat Thermen Holiday ook beschikt over een hoogwaardig Beauty & Massage instituut, waar u met of zonder saunabezoek kunt genieten van beautybehandelingen & Massages.

Denkt u eens aan de Velashape; de behandeling die cellulite doet verdwijnen (celebrities zoals Kim Kardashian zijn fan van de Velashape) of een behandeling definitief ontharen (uitgevoerd met het beste apparaat op de wellness markt).

Heeft u liever een heerlijke ontspannende behandeling, dan kunt u genieten van een Babor gezichtsbehandelingen. Daarnaast hebben we ook behandelingen voor het gezicht zoals acnebestrijding, rimpels vervagen en het liften van de huid.

Thermen Holiday members korting

Thermen Holiday heeft regelmatig scherpe en hele leuke aanbiedingen die alleen verstuurd worden naar de Thermen Holiday community. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief of voor de Facebookpagina wanneer u graag met korting naar de sauna wilt.

Thermen Holiday Prinses Beatrixlaan 10 3121 JN  Schiedam
www.thermenholiday.nl
010-449 325

Tip de redactie