AdverterenWe zijn bij NU.nl wel wat lanceringen gewend, we werken immers altijd aan nieuwe producten en het doorontwikkelen van bestaande applicaties. Toch was het megaproject waaraan we een jaar geleden begonnen ook voor ons een bijzondere: onze huiskamer, de website, is verbouwd. In het jaar dat NU.nl zijn vijftiende verjaardag viert, is onze website - het platform waarop we als allereerste beschikbaar waren - fors vernieuwd. Meer weten over het redesign? Lees hier een uitleg van de hoofdredacteur van NU.nl
Welke rich media formaten zijn er nu en wat zijn de specificaties?


o Half page ad: Bruto € 40.000,-
Voor specificaties klik hier.

o Billboard: Bruto € 40.000,-
Voor specificaties klik hier.

o Cross-Device Pushdown Takeover: € 40.000,-
Voor specificaties klik hier.

o Cross-Device Radical: € 85.000,-
Voor specificaties klik hier.

Alle andere specificaties kunt u hier vinden.

Welke branded content mogelijkheden zijn er binnen NU.nl?

o Single advertorial

Met een ‘single advertorial’ kunt u inspelen op een actualiteit en uw boodschap tonen daar waar uw doelgroep zit (specifiek umfeld). Deze advertorial is responsive en wordt getoond op alle devices waar de gebruiker de website van NU.nl consumeert. De single advertorial kan linken naar de website van de klant of verwijzen naar een branded content artikel op NU.nl.

o Branded content special

Een NU.nl commerciële special is een branded content special in nauwe samenwerking met NU.nl. De NU.nl special is in te zetten op alle platformen van NU.nl, te weten: mobiel, tablet en web. De adverteerder positioneert zich als expert op het thema en is afzender van de NU.nl special. Meer weten? Bekijk hier een nadere toelichting.

Voor meer informatie over een de commerciële mogelijkheden op NU.nl of het maken van een afspraak, neem contact op met de Accountmanager NU.nl: Eefke Terporten 06-21850223.
 NU op NUfoto

NU op NUfoto
Bekijk de laatste nieuwsbeelden van lezers. Zelf getuige van nieuws? Stuur uw foto's in via NUfoto.