Roddeloverzicht: Peter R. wordt de deur uitgezet en K3-Karen over borsten

Peter R. de Vries wordt een huis uitgezet onder begeleiding van politie, Gordon ontleedt de entertainmentindustrie, Yolanthe vindt kind belangrijker dan uiterlijk en Karen Damen over haar borsten. Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Als misdaadjournalist moet je niet bang zijn voor gevaarlijke situaties. Zo af en toe zal je een bedreiging ontvangen, oog-in-oog staan met een topcrimineel of hard achter iemand aan moeten rennen die je net hebt ontmaskerd als boef. Risico van het vak zullen we zeggen.

Maar als je gewoon een drankje wil doen bij iemand die je kent, verwacht je niet dat je een paar minuten later wordt gefilmd, belachelijk wordt gemaakt op beeld en wordt uitgescholden. Het overkwam Peter R. de Vries vorig weekend. De misdaadverslaggever dacht even te kunnen borrelen met "een kennis" maar verliet even later zonder een slok te hebben gedronken de woning weer. 

Peter stond in Hoorn op de stoep bij iemand die hij steevast "een kennis" noemt om eens bij te praten onder het genot van een meegenomen drankje. Hij was de drempel echter nog niet over, of de ex van de vrouw stond in huis te schelden en te filmen om Peter eens goed voor schut te zetten.

De man, die op de video opdringeriger was dan Peter of welke misdaadjournalist ooit is geweest, filmde Peter minutenlang. Ondertussen vertelde de man dat Peter een vies oud mannetje was, dat hij zo gezonken was en dat hij zo snel mogelijk zijn huis uit moest.

De politie kwam er aan te pas en uiteindelijk besloot Peter in overleg met de agenten maar te vertrekken. Waar uit de video vooral bleek dat de cameraman buitengewoon irritant was, vertelde Peter later dat hij en de vrouw bedreigd waren. 

In een verklaring liet de vrouw weten dat zij en de man al anderhalf jaar uit elkaar zijn, maar aan elkaar gebonden zijn door het huis. "Peter was nog geen vijf minuten binnen of hij was er al. Hij bonkte op de ramen, schreeuwde en tierde, en bleef dit herhalen. Ik voelde mij verplicht om de deur open te doen. Hij stormde naar binnen met een betonschaar en begon gelijk te dreigen."

Verschrikkelijk vervelende situatie, waar Peter normaal gesproken geen aandacht aan zou geven, maar omdat het "breed werd uitgemeten in de media" vond hij het toch nodig even te reageren. De man met betonschaar zou tegen RTL Boulevard gezegd hebben Peter te willen aanklagen. Of hij dat ook gedaan heeft, is niet bekend.

Deconstructie

Eigenlijk dachten we dat we wel zo'n beetje alles van Gordon wisten. De zanger is altijd erg open over hoe hij de wereld ziet, in realityseries zien we precies wat zijn kwaaltjes zijn en in roddelbladen lezen we meer dan eens over zijn liefdesleven.

Tóch valt er blijkbaar nog meer te vertellen, want deze week maakte de voormalig zanger en huidig koffiebareigenaar bekend dat er een boek over hem komt. Marcel Langedijk, die hem eens interviewde voor het tijdschrift FHM, gaat het schrijven.

"Het wordt tien pagina's en gaat over mijn leven", grapte Gordon dinsdag op Facebook in een video van allemaal proostende mensen.

Tien pagina's zal het boek niet worden: in het interview met Jeroen Pauw in 2015 vertelde Gordon al voldoende nieuwtjes om een tijdschrift van veertig pagina's te vullen. Voormalig Topper-collega René Froger werd aan de schandpaal gehangen en Gordon deed uit de doeken dat Jeroen van der Boom een nepperd is die hem er uit had gewerkt.

Als dat al jarenlang geheim was en in een interview van een paar uur naar buitenkomt, kunnen wij alleen maar gissen naar de enorme roddels die in het boek zullen staan. De uitgever van het boek noemde het dan ook "de totale deconstructie van de entertainmentindustrie".

Gordon heeft in elk geval al toegezegd niets te zullen achterhouden. "Hij wil gewoon een goed boek. Deze biografie maakt deel uit van een serie waarin we spraakmakende mensen belichten die zowel high als low culture raken."

Het boek verschijnt in februari 2018: net te laat voor onder de kerstboom. Misschien een goed idee voor Valentijnsdag?

Uiterlijk

Er mooi uitzien is niet alles. Het is wel heel handig, want je krijgt dingen gewoon veel sneller voor elkaar, maar het is niet alles. Schoonheid vervaagt, goede looks verdwijnen en uiteindelijk moet je het hebben van een leuke persoonlijkheid.

Yolanthe Sneijder-Cabau valt volgens de meeste mensen in het kader 'mooi uiterlijk', maar deze week vertelde ze dat ze het zo allemaal weg zou gooien om nóg een keer moeder te mogen worden. De presentatrice en voetbalvrouw is al dolgelukkig met zoon Xess Xava, maar het liefst heeft ze natuurlijk een heel voetbalelftal.

"Als de artsen aangeven dat we er hulp bij nodig hebben, dan doen we dat. Ik vind ook mijn uiterlijk en lijntje in het niet vallen bij het geluk en de liefde van mijn gezin", aldus de 32-jarige presentatrice deze week. "We zullen zien; nog een kind is van harte welkom en we zijn er klaar voor."

Dat Yolanthe alles op alles zet voor een gezin wisten we natuurlijk eigenlijk al: bij Linda de Mol vertelde ze in 2015 al dat ze het verschrikkelijk moeilijk vond dat mensen zo onaardig waren over haar uiterlijk bij RTL Late Night enige tijd eerder.

Iedereen riep toen dat Yo haar gezicht had laten volspuiten met botox, of dat haar make-up over the top was, of dat ze verschrikkelijk was aangekomen. Uiteindelijk bleken het de bijwerkingen te zijn van de hormoonbehandeling die ze onderging om zwanger te raken.

Een geruststellende gedachte voor Yolanthe is dan wellicht dat je ook als je bijna vijftig bent nog de mooiste vrouw op aarde gevonden kan worden. Julia Roberts won deze week voor de vijfde keer de titel van People Magazine.

En wat doet dat dan met haar? "Het wordt gênant, maar laten we het voorlopig houden bij vereerd", aldus Roberts. Zo zie je maar: ook voor een mooi uiterlijk kun je je generen.

Borsten

Dat K3 niet alleen leuk is voor kinderen, wisten we natuurlijk al lang. De teksten zijn zo af en toe best seksueel ("Ik wil jou, jij wil mij. Ik weet een plekje waar ze ons niet vinden, jij mag me verslinden" en "Hittegolf in m'n hart, laat mij vanavond naar je kamer komen, in duizend hete dromen") en ook de papa's konden intens genieten van de korte rokjes van het trio.

Nu Klaasje, Marthe en Hanne het stokje van Karen, Josje en Kristel hebben overgenomen is voor het laatstgenoemde trio een nieuw tijdperk aangebroken. Niet alleen kunnen ze eindelijk alles doen wat ze toen moesten laten vanwege de strakke tourschema's en hun imago's, ook kunnen ze met weemoed terugdenken aan de miljoenen tekeningen die ze mochten ontvangen uit kleverige kinderhandjes.

Wat de dames ongetwijfeld echt bij zal blijven zijn de vele complimenteuze blikken van vaders.

Karen vertelde deze week dat zij het populairste lid was van de formatie en ook dat ze precies wist hoe dat dan gekomen was: zij had simpelweg de grootste borsten. "Ik ben heel ijdel: dat mannen me sexy vinden, streelt mijn ego. Ik zal nooit vergeten dat een kindje eens zei: 'Ik heb vannacht van jou gedroomd!' Waarop de moeder: 'En haar papa ook.'"

Hoewel laatstgenoemde reactie als jaloezie gezien kan worden, is er volgens Karen geen sprake van haat en nijd tussen haar en andere vrouwen. "Integendeel, vrouwen lijken het mij altijd te gunnen: 'Ik zie jou graag bezig zijn!' Of: 'Ik wou dat ik net zo zelfzeker was!' Mensen zijn heel lief voor mij, nu ik op televisie kom zelfs nog meer dan vroeger. Heel plezant. En als je als vrouw complimentjes krijgt van een andere vrouw, weet je ook dat het zonder bijbedoelingen is."

Lees meer over:

Entertainment in Beeld

Maandag 24 april: Wetenschapper, sterrenkundige en tv-persoonlijkheid Chriet Titulaer is op 73 jarige leeftijd overleden. © ANP
Zaterdag 22 april: Racoon speelt op AFAS Live. De band bestaat dit jaar 20 jaar. © ANP
Zondag 16 april: DJ Paul Elstak treedt op in Ahoy. © ANP
Maandag 10 april: In het kader van het 5-jarig jubileum van hun ochtendshow Mattie & Wietze gaan de dj's vijf dagen lang aan elkaar geboeid door het leven. © ANP
Zondag 9 april: Groepsfoto met de deelnemers aan het Eurovisie Songfestival bij Vondel CS tijdens een bijeenkomst rondom het Eurovisie Songfestival. © ANP
Woensdag 5 april: Ed Sheeran stond maandag- en dinsdagavond in de Ziggo Dome in Amsterdam. © ANP
© ANP
Zondag 2 april: Lieke van Lexmond is moeder geworden van haar tweede zoontje Zef. © ANP
Zaterdag 1 april: Volgens fotograaf Mario Testino is Doutzen Kroes 'perfect in alles' © ANP
Zondag 26 maart: Antonio Banderas maakte dit weekend bekend dat hij eind januari werd getroffen door een hartaanval. © AFP
Woensdag 22 maart: Het nieuwe album CHUCK van de zaterdag overleden gitarist Chuck Berry wordt uitgebracht op 16 juni 2017. © ANP
Zondag 19 maart: Hanne, Marthe en Klaasje van K3 tijdens hun eerste show in de Brabanthallen. © ANP
Zaterdag 18 maart: Hologram André Hazes bij start vijfde reeks Holland Zingt Hazes © ANP
Donderdag 9 maart: Doutzen Kroes en Lara Stone 'als zussen' naakt op de cover van Vogue. (Foto: ANP) © ANP
Maandag 6 maart: Frits Spits krijgt de Gouden Harp voor zijn verdiensten voor de Nederlandse lichte muziek. © ANP
Zondag 5 maart: Louis Tomlinson is zaterdag aangehouden op het vliegveld van Los Angeles. © AFP
Vrijdag 23 februari: George Clooney en zijn zwangere vrouw Amal Clooney op de rode loper van de Césars. © ANP
Zaterdag 18 februari: De Hongaarse regisseur Ildiko Enyedi wint in in Berlijn de Gouden Beer voor haar film On Body and Soul. © ANP
Zaterdag 18 februari: Amerikaans fotomodel en televisiepersoonlijkheid Gigi Hadid bezoekt de Bijenkorf in Amsterdam voor de promotie van haar Tommy X GiGi Spring '17 collectie. © ANP
Zondag 11 februari: Zangeres Mary J. Blige trad zaterdagavond op tijdens het pre-Grammy gala in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills. © AFP
Zaterdag 11 februari: Maroon 5-frontman Adam Levine heeft vrijdag een ster op de Hollywood Walk of Fame gekregen. © AFP
Vrijdag 10 februari: Emma Roberts viert vandaag haar 26e verjaardag. Gefeliciteerd! © ANP
Zaterdag 4 februari: rockmuzikant Alice Cooper viert zijn 69e verjaardag. © AFP
Maandag 30 januari: De Nederlandse deelneemster Zoey Ivory van der Koelen slaagde er niet in de finale te bereiken van de Miss Universe. © ANP
Vrijdag 28 januari - Koning Willem-Alexander en dj Shay Kreuger maken een selfie op de rode loper van het Internationaal Film Festival Rotterdam. © ANP
Maandag 21 januari: Rapper Drake verrast het Melkweg publiek tijdens een optreden van Rae Sremmurd. © Ilyas Gün
Zaterdag 21 januari: Radio 538-dj Frank Dane maakte vrijdag zijn radioprogramma vanuit een onderzeeër. © ANP
Vrijdag 20 januari: Tineke de Nooij neemt de Marconi Oeuvre Award in ontvangst. © ANP
Donderdag 19 januari: Dolly Parton viert vandaag haar 71ste verjaardag. © ANP
Dinsdag 17 januari: Actrice Betty White viert vandaag haar 95e verjaardag. Gefeliciteerd! © AFP
Maandag 16 januari: Tiesto (Tijs Verwest) ontvangt in het MGM Hotel de 'sleutel' tot de Las Vegas Strip. © ANP
Donderdag 12 januari: Jett Rebel (Jelte Tuinstra) en algemeen directeur Andreas Blühm van het Groninger Museum openen onder grote publieke belangstelling het pop-up museum over de zanger in de Der Aa-kerk. In het tijdelijke museum zullen persoonlijke eigendommen, instrumenten, foto’s en zijn bekende kledingstukken te zien zijn. © ANP
Dinsdag 10 januari: Prinses Margriet is vandaag vijftig jaar getrouwd met haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven. © ANP
Zondag 8 januari: Nicole Kidman hoopt dit jaar een vijfde kind te mogen verwelkomen. © ANP
Maandag 2 januari: Het beroemde Hollywood-logo werd in de nacht van zaterdag op zondag door een vandaal veranderd in 'Hollyweed'. © Getty Images
Donderdag 29 december: De Nederlandse legendarische gitarist Jan Akkerman tijdens de viering van zijn zeventigste verjaardag in de Melkweg. © ANP
Woensdag 28 december: Dean Saunders doet aangifte tegen broer Jamie na bedreiging. © Hollandse Hoogte
Dinsdag 27 december: Veel interesse in de muziek van George Michael, na zijn overlijden op Eerste Kerstdag. © ANP
Zaterdag 24 december: Rafael van der Vaart en zijn vriendin, handbalster Estavana Polman, tijdens de bekendmaking van een veiling voor het Zeldzame Ziekten Fonds. © ANP
Donderdag 22 december: De 6-jarige Tijn wordt burgemeester voor een dag in het Glazen Huis. Hij haalde met zijn nagellak-actie al meer dan een half miljoen euro op. © ANP
Donderdag 22 december: Publiek tijdens Toppers in Concert, the Christmas Party of the Year in Rotterdam Ahoy. © ANP
Maandag 19 december: De negentienjarige Stephanie Del Valle uit Puerto Rico is in Washington gekroond tot Miss World 2016. © ANP
Zaterdag 17 december: Cabaretier Toon Hermans werd honderd jaar geleden geboren in Sittard. Een van de 'grote drie van het cabaret' overleed in 2000. © ANP
Vrijdag 16 december: Nick & Simon vieren vrijdag hun tienjarig bestaan. Ze geven dit weekend vier concerten in Ahoy Rotterdam. © ANP
Donderdag 15 december: Piet Paulusma viert zijn zestigste verjaardag. Toch ziet hij het nog lang niet zitten om met pensioen te gaan. © ANP
Zondag 11 december: Zanger Louis Tomlinson bracht bij The X Factor een emotioneel eerbetoon aan zijn overleden moeder. © ANP
Zaterdag 10 december: Rapper Rico & Sticks en Typhoon traden vrijdagavond op in de Ziggo Dome in Amsterdam. © ANP
Vrijdag 9 december: Peter van Straaten is donderdag overleden. De tekenaar en cartoonist stierf op 81-jarige leeftijd. © ANP
Dinsdag 6 december: Tineke de Nooij is dinsdag verrast door Herman van Veen. De presentatrice ontvangt voor haar radiowerk de Marconi Oeuvreprijs. © ANP
Donderdag 1 december: Woensdagavond vond in Parijs de Victoria's Secret Fashion Show plaats. Ook de Nederlandse Romee Strijd liep mee. © ANP
Dinsdag 29 november: Uma Thurman en Helen Mirren poseren bij de presentatie van de Pirelli-kalender. © ANP
Maandag 28 november: Het wereldwijde dancefeest Don't Let Daddy Know heeft Tiësto gestrikt voor een optreden tijdens de editie in de Amsterdamse Ziggo Dome. © ANP
27 november: Bon Jovi scoorde exact dertig jaar geleden een nummer 1-hit in de VS met You Give Love A Bad Name. © ANP
Vrijdag 25 november: Gerard Ekdom opent de stembus voor de Top 2000. © ANP
Dinsdag 22 november: NPO 3FM maakt bekend dat Domien Verschuuren en Frank van der Lende voor Serious Request 2016 het Glazen Huis ingaan. Ook gaat er dit jaar een kat mee het huis in. © ANP
Zondag 20 november: Alle Ciske de Rat acteurs op de rode loper bij het DeLaMar Theater tijdens de premiere van Ciske de Rat de Musical
Anouk is een van de artiesten die optreedt tijdens Concert at Sea. © ANP
Vrijdag 18 november: Gordon tijdens de ochtendshow van 100%NL vanuit Blushing in Blaricum. Gordon was te gast om zijn nieuwe album te presenteren. © ANP
Donderdag 17 november: De RVD publiceert donderdag verschillende nieuwe foto's van de prinsessen. © RVD
Dinsdag 15 november: Filemon Wesselink overhandigt ruim 23 duizend handtekeningen aan Tweede Kamerlid Vera Bergkamp om druk op te voeren om Johan van Laarhoven naar Nederland te halen. © ANP
Maandag 14 november: Ranomi Kromowidjojo, zwemster en ambassadeur van UNICEF, trapt een les in kinderrechten af door de digibordles te geven aan groep 6 en 7 op een school in Vlaardingen. © ANP
Zondag 13 november: Jackie Chan heeft zaterdagavond (lokale tijd) zijn ere-Oscar in ontvangst genomen. De bekende Chinese acteur won in zijn ruim 56-jarige carrière nooit een prestigieuze Acadamy Award. © ANP
Zondag 13 november: Vandaag, 16 jaar geleden, werd de website TheBeatles.com gelanceerd. © ANP
Woensdag 10 november: Brad Pitt verschijnt voor het eerst sinds de scheiding met Angelina Jolie op de rode loper. © Hollandse Hoogte
Dinsdag 8 november: Red Hot Chili Peppers-zanger Anthony Kiedis in de Ziggo Dome in Amsterdam © NU.nl/Harold Versteeg
Dinsdag 8 november: Presentator Art Rooijakkers maakte de namen en de locatie van het zeventiende seizoen bekend via een perspresentatie in Hilversum. © ANP
Zondag 7 november: Doutzen Kroes en haar man Sunnery James zijn vandaag zes jaar getrouwd. © ANP
Zondag 6 november: Nina Hagen treedt samen met de Wild Romance band op in de Q-Factory tijdens de viering van de 70ste verjaardag van de overleden rockzanger Herman Brood. © ANP
Zaterdag 5 november: Green Day geeft volgend jaar een optreden tijdens Pinkpop © ANP
Vrijdag 4 november: Handbalster Tess Wester merkte begin oktober dat ze regelmatig herkend wordt door mensen. © ANP
Donderdag 3 november: De typisch Australische veehoudershoed 'akubra' staat koning Willem-Alexander goed. © ANP
Woensdag 2 november: Koning Willem-Alexander en koningin Maxima tijdens een ceremonieel welkom door en gesprek met gouverneur-generaal Cosgrove op de derde dag van het vijfdaags staatsbezoek aan Australie. © ANP
Dinsdag 1 november: Andre van Duin tijdens de presentatie van het kinderboek De bron van de lach, op komisch avontuur met Andre van Duin. © ANP
Maandag 31 oktober: Het programma Tussen Kunst & Kitsch bestaat vandaag 32 jaar. © ANP
Zondag 30 oktober: Albert Verlinde bij de première van The Lion King in Scheveningen. (Foto: ANP) © ANP
Zondag 30 oktober: Verschillende Britse media melden dat Prins Harry een nieuwe liefde heeft gevonden: Suits-actrice Meghan Markle. © Getty Images
Vrijdag 28 oktober: Orlando Bloom en Katy Perry verkleed als Bill en Hillary Clinton op het Halloweenfeestje van Kate Hudson. © Getty Images
Vrijdag 28 oktober: Jessica Alba en een vriendin vieren Halloween verkleed als Patsy en Edina van Absolutely Fabulous. © Getty Images
Zaterdag 22 oktober: - DJ Tiesto tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) in de Ziggo Dome. © ANP
Zaterdag 22 oktober: Dj Martin Garrix draait tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) in de Amsterdam RAI. © ANP
Donderdag 20 oktober: DJ Hardwell onthult zijn wassen beeld bij Madame Tussauds. © ANP
Donderdag 20 oktober: De tentoonstelling Zwarte Piet in de media bij het Persmuseum. © ANP
Woensdag 19 oktober: Belangstellenden bekijken schilderijen van Monet, Daubigny en Van Gogh tijdens de persopening van de tentoonstelling Daubigny, Monet, Van Gogh: Impressies van het landschap. © ANP
Dinsdag 18 oktober: Schrijvers poseren samen met minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, voor een groepsfoto op Amsterdam Centraal voorafgaand aan het vertrek van een speciale schrijverstrein naar de Frankfurter Buchmesse. © ANP
Zondag 16 oktober: Cheryl Fernandez-Versini is vanaf donderdag officieel gescheiden van haar ex Jean-Bernard. © Getty Images
Vrijdag 14 oktober: De finalist en violist Iris van Nulan heeft de RTL-kindertalentenjacht Superkids gewonnen © ANP
Donderdag 13 oktober: Johnny de Mol en zijn vriendin Anouk van Schie op de rode loper van het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala. © ANP
Maandag 10 oktober: Deelnemers Oh obesitas tijdens de presentatie van de nieuwe SBS realityprogramma's. © ANP
Zondag 9 oktober: Vlinder Kamerling (dochter Isa Hoes) tijdens de premiere van de film De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot. © ANP
Zaterdag 8 oktober: Handbalster Estavana Polman krijgt een online serie © ANP
Vrijdag 7 oktober: Zanger Gerard Joling leest op Nationale Ouderendag voor aan ouderen in een zorginstelling tijdens de Nationale Voorleeslunch. © ANP
Donderdag 6 oktober: Het is donderdag precies 21 jaar geleden dat de eerste aflevering werd uitgezonden van Baantjer bij RTL4. © ANP
Donderdag 6 oktober: Koning Willem-Alexander tijdens de opening van het Landelijk Congres Brandweer Nederland. Brandweer Nederland bestaat honderd jaar. © ANP
Woensdag 5 oktober: Acteur Jesse Eisenberg is vandaag 33 jaar geworden. © Wenn
Maandag 3 oktober: Coldplay heeft nieuwe tourdata aangekondigd. De band bevestigde maandag dertien optredens in 2017. Nederland zullen ze niet opnieuw aandoen. © ANP
Zondag 2 oktober: Winston Gerschtanowitz viert zijn veertigste verjaardag. © ANP
Zaterdag 1 oktober: Issaka Sawadogo tijdens de uitreiking van de Gouden Kalveren in het Beatrix Theater. © ANP
Maandag 26 september: De opwaaiende witte jurk van Marilyn Monroe wordt in De Nieuwe Kerk geplaatst in de tentoonstelling 90 Jaar Marilyn. © ANP
Zondag 25 september: Het is vandaag precies 40 jaar geleden dat U2 voor het eerst bij elkaar kwam als band. De groep wordt gevormd nadat op een oproepbord op de Mount Temple School een oproep wordt geplaatst voor het vormen van een band. © ANP
Zaterdag 24 september: Het is vandaag 25 jaar geleden dat Nirvana het album Nevermind uitbracht. Dit betekende hun doorbraak. © Hollandse Hoogte

Deel deze foto via:

Terug naar slideshow

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie