Roddeloverzicht: Humberto 'heeft een affaire' en Drake verpest het

Humberto Tan zou zijn relatie op het spel zetten voor Dionne Stax, Albert Verlinde gelooft nog in de liefde, Floortje Dessing moet het even wat rustiger aan doen en Drake verpest het bij Nederlandse fans. Een overzicht van de entertainmentwereld van de afgelopen week.

Kijkers van programma's als Temptation IslandGeordie Shore en Ex on the Beach weten het inmiddels: monogamie blijkt voor veel mensen nog altijd een hele opgave. Zo af en toe even buiten de pot piesen moet in deze realityseries best kunnen: de mannen en vrouwen hebben regelmatig moeite om de handen bij zich te houden.

Wie denkt dat dit gedrag alleen voor jonge, onbetrouwbare types is weggelegd, keek deze week verbaasd op toen De Telegraaf schreef over Humberto Tan die zijn partner zou hebben verlaten omdat hij zijn hart verloren heeft aan de twintig jaar jongere Dionne Stax.

Volgens de krant woont Humberto alweer een tijdje niet meer in het huis waar hij met zijn partner Ineke hun drie kinderen heeft opgevoed. De presentator zou zijn intrek hebben gedaan in een 'vrijgezellenflat' van 36 vierkante meter waar hij zo weinig ruimte heeft dat hij deels uit zijn kofferbak moet wonen.

De geruchten dat Humberto en Dionne meer zijn dan vrienden sinds hun ontmoeting tijdens de jaarwisseling van 2015 en 2016 in de speciale uitzending van RTL Late Night gaan al langer. Tijdens die eerste ontmoeting zou de vonk aan tafel al zijn overgeslagen en later tijdens het dansen ontstond er iets meer dan een vonkje.

Verschillende buren van Dionne hebben aan Privé al laten weten dat Humberto regelmatig bij de presentatrice thuis te vinden is en het tijdschrift had zelfs een foto van de twee op haar balkonnetje. Collega's van Humberto "fluisterden" dat er een "bijzondere band" tussen hem en Dionne was ontstaan.

Hoewel Humberto heel duidelijk is geweest, hij gaat hier niet op reageren, blijven de bladen en kranten gewoon doorgaan met de geruchten opschrijven. Ook Dionne houdt haar lippen stijf op elkaar, van haar zullen we geen bevestiging krijgen op de geruchten. Ook de partner van Humberto weigert commentaar te leveren. "Ik ga geen vragen beantwoorden. En nee, ik ga niet zeggen hoe ik me voel. Ik zeg helemaal niets."

Gretig wordt daarom gebruik gemaakt van 'ooggetuigen', 'ingewijden' en 'anonieme collega's', die allemaal dolgraag willen vertellen over de vermeende affaire. Want het blijft een mooi verhaal en waarom zou je dan bevestiging nodig hebben? Als de betrokken partijen niet willen praten, praten we wel met mensen die wél iets willen zeggen. 

Nieuwe prins

Als er iemand de afgelopen jaren flinke klappen te verduren heeft gekregen op het gebied van liefde is het Albert Verlinde wel. De voormalig roddelbaas van RTL Boulevard werd in 2014 zelf slachtoffer van de geruchtenstroom toen bleek dat zijn toenmalige echtgenoot Onno Hoes met andere mannen afsprak en de datingapp Grindr gebruikte.

Eind 2014 volgde een scheiding en moest Albert opnieuw beginnen. Hoewel hij in de tussentijd niet meer in het openbaar is getreden met een nieuwe relatie, heeft hij de hoop op een nieuwe liefde echt niet opgegeven. Sterker nog: als de ene prins op het witte paard niet werkt, weet hij zeker dat er wel weer een volgende komt.

"Daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je moet altijd blijven dromen en hopen", aldus de 55-jarige Albert over zijn visie op zijn toekomstige liefdesleven in gesprek met Vrouw.

De presentator denkt dat iedereen wel íets heeft meegemaakt waardoor wordt gedacht "nu ben ik blijkbaar aan de beurt". "Er gaat iemand dood van wie je dat nooit had gewild, je ouders worden echt oud of je bent opeens weer alleen. Gelukkig is 98,5 procent van de mensen in staat om zich hier met kracht overheen te zetten en in te zien dat het leven wel mooi is. Dat er liefde was, dat er verdriet was, dat er een afscheid kwam, net als in het echte leven kom je dat ook in sprookjes tegen."

"One day my prince will come", zegt Albert over zijn eigen 'sprookje'. "Ze hebben nooit besproken hoeveel het er zijn, hè? En hoe lang hij blijft. En iedereen weet dat op het moment dat de prins van zijn paard afstapt en je kust, het volgende verhaal begint."

Daten heeft de musicalproducent ook geen enkel probleem mee, al lijkt het gebruik van de datingapp door zijn ex hem wel wat af te hebben afgeschrikt. "Ik ga niet allerlei sites op, maar openlijk een drankje drinken in een kroeg doe ik wel. Ik ben de laatste jaren juist steeds opener geworden, ook in dat opzicht."

Rustig aan

Dat Floortje Dessing het de afgelopen jaren verschrikkelijk druk heeft gehad, is duidelijk. De presentatrice reist de hele wereld over voor haar succesvolle programma, wordt zo af en toe in Nederland nog verwacht voor het ophalen van een tv-beeldje en kan dan zo door naar een nieuwe bestemming.

Dat die drukte zijn tol gaat eisen is makkelijk te bedenken. Iedereen die een baan heeft waar veel van hem of haar geëist wordt, kan beamen dat zo af en toe even gas terug nemen essentieel is. In het geval van Floortje is dat echter makkelijker gezegd dan gedaan: waar houdt je werk op en begint je vakantie als je altijd op reis bent?

Deze week werd het voor Floortje helder: ze moet echt even gas terugnemen. "Slapen slapen slapen. Ik moet meer ontspannen en relaxen."

Het reizen wordt de 46-jarige presentatrice zo af en toe echt even te veel. "Dat is soms een aanslag op je leven en lichaam. Het is werkelijk waar fantastisch, maar fysiek is het soms heel lastig."

Hoewel het nu om een "klein tropisch virusje" gaat, heeft Floortje in het verleden met ernstigere dingen te maken gehad. Zo had ze al eens een infectie waardoor ze haar evenwicht niet meer kon bewaren en heeft ze blijvende nierschade.

"Gelukkig heb ik hele goede artsen en ze begeleiden mij fantastisch. Ze zeggen ook: Floortje, doe nou eens rustig aan. Ik heb normaliter de neiging om eigenwijs te zijn, maar dit keer heb ik me voorgenomen om even energie op te sparen."

Geen Drake

Dachten we eindelijk al het gedoe gehad te hebben met Drake, kwam hij maandag niet opdagen voor zijn concert in de Ziggo Dome. Ruim een uur nadat het feest moest beginnen kwam een medewerker van concertorganisator Mojo beschaamd het podium op: de rapper was te ziek om op te treden.

Op sociale media ontstonden de wildste geruchten. Drake zou iets verkeerd hebben gegeten, Drake zou ziek zijn, maar ook Drake zou te stoned zijn. Volgens Mojo klopte daar niets van: Drake had echt zijn best gedaan, maar hij kon die avond écht niet op het podium komen.

Wellicht dat het publiek iets vergevingsgezinder was geweest als dit niet de derde keer was dat de rapper van het concert moest afzien. Eerder liet hij al zijn optredens al verschuiven omdat de zaal niet ingericht kon worden op de manier dat hij het wilde. Het concert van maandagavond 27 januari had eigenlijk de dag ervoor moeten plaatsvinden, maar werd last minute verschoven. Datzelfde concert stond overigens ooit in de agenda voor 20 januari.

Wie denkt dat Drake zich verschrikkelijk rot voelde over hoe hij zijn Nederlandse fans had behandeld, komt van een koude kermis thuis: de rapper liet voor het goedmaakoptreden ook vijftig minuten langer op zich wachten dan eigen op de planning stond. Uitgebreid zijn excuses aanbieden was er toen ook niet bij.

Niet dat het nog echt uitmaakte, want de Ziggo Dome was flink leeg door de vele agendaperikelen van Drake. 14.000 plaatsen waren er, maar uiteindelijk kwamen slechts 9.100 mensen om het optreden nog daadwerkelijk te zien.

Of Drake ooit nog terugkeert naar Amsterdam is nu de vraag, zijn fans zullen ongetwijfeld niet meer staan te trappelen.

Lees meer over:

Entertainment in Beeld

Maandag 24 april: Wetenschapper, sterrenkundige en tv-persoonlijkheid Chriet Titulaer is op 73 jarige leeftijd overleden. © ANP
Zaterdag 22 april: Racoon speelt op AFAS Live. De band bestaat dit jaar 20 jaar. © ANP
Zondag 16 april: DJ Paul Elstak treedt op in Ahoy. © ANP
Maandag 10 april: In het kader van het 5-jarig jubileum van hun ochtendshow Mattie & Wietze gaan de dj's vijf dagen lang aan elkaar geboeid door het leven. © ANP
Zondag 9 april: Groepsfoto met de deelnemers aan het Eurovisie Songfestival bij Vondel CS tijdens een bijeenkomst rondom het Eurovisie Songfestival. © ANP
Woensdag 5 april: Ed Sheeran stond maandag- en dinsdagavond in de Ziggo Dome in Amsterdam. © ANP
© ANP
Zondag 2 april: Lieke van Lexmond is moeder geworden van haar tweede zoontje Zef. © ANP
Zaterdag 1 april: Volgens fotograaf Mario Testino is Doutzen Kroes 'perfect in alles' © ANP
Zondag 26 maart: Antonio Banderas maakte dit weekend bekend dat hij eind januari werd getroffen door een hartaanval. © AFP
Woensdag 22 maart: Het nieuwe album CHUCK van de zaterdag overleden gitarist Chuck Berry wordt uitgebracht op 16 juni 2017. © ANP
Zondag 19 maart: Hanne, Marthe en Klaasje van K3 tijdens hun eerste show in de Brabanthallen. © ANP
Zaterdag 18 maart: Hologram André Hazes bij start vijfde reeks Holland Zingt Hazes © ANP
Donderdag 9 maart: Doutzen Kroes en Lara Stone 'als zussen' naakt op de cover van Vogue. (Foto: ANP) © ANP
Maandag 6 maart: Frits Spits krijgt de Gouden Harp voor zijn verdiensten voor de Nederlandse lichte muziek. © ANP
Zondag 5 maart: Louis Tomlinson is zaterdag aangehouden op het vliegveld van Los Angeles. © AFP
Vrijdag 23 februari: George Clooney en zijn zwangere vrouw Amal Clooney op de rode loper van de Césars. © ANP
Zaterdag 18 februari: De Hongaarse regisseur Ildiko Enyedi wint in in Berlijn de Gouden Beer voor haar film On Body and Soul. © ANP
Zaterdag 18 februari: Amerikaans fotomodel en televisiepersoonlijkheid Gigi Hadid bezoekt de Bijenkorf in Amsterdam voor de promotie van haar Tommy X GiGi Spring '17 collectie. © ANP
Zondag 11 februari: Zangeres Mary J. Blige trad zaterdagavond op tijdens het pre-Grammy gala in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills. © AFP
Zaterdag 11 februari: Maroon 5-frontman Adam Levine heeft vrijdag een ster op de Hollywood Walk of Fame gekregen. © AFP
Vrijdag 10 februari: Emma Roberts viert vandaag haar 26e verjaardag. Gefeliciteerd! © ANP
Zaterdag 4 februari: rockmuzikant Alice Cooper viert zijn 69e verjaardag. © AFP
Maandag 30 januari: De Nederlandse deelneemster Zoey Ivory van der Koelen slaagde er niet in de finale te bereiken van de Miss Universe. © ANP
Vrijdag 28 januari - Koning Willem-Alexander en dj Shay Kreuger maken een selfie op de rode loper van het Internationaal Film Festival Rotterdam. © ANP
Maandag 21 januari: Rapper Drake verrast het Melkweg publiek tijdens een optreden van Rae Sremmurd. © Ilyas Gün
Zaterdag 21 januari: Radio 538-dj Frank Dane maakte vrijdag zijn radioprogramma vanuit een onderzeeër. © ANP
Vrijdag 20 januari: Tineke de Nooij neemt de Marconi Oeuvre Award in ontvangst. © ANP
Donderdag 19 januari: Dolly Parton viert vandaag haar 71ste verjaardag. © ANP
Dinsdag 17 januari: Actrice Betty White viert vandaag haar 95e verjaardag. Gefeliciteerd! © AFP
Maandag 16 januari: Tiesto (Tijs Verwest) ontvangt in het MGM Hotel de 'sleutel' tot de Las Vegas Strip. © ANP
Donderdag 12 januari: Jett Rebel (Jelte Tuinstra) en algemeen directeur Andreas Blühm van het Groninger Museum openen onder grote publieke belangstelling het pop-up museum over de zanger in de Der Aa-kerk. In het tijdelijke museum zullen persoonlijke eigendommen, instrumenten, foto’s en zijn bekende kledingstukken te zien zijn. © ANP
Dinsdag 10 januari: Prinses Margriet is vandaag vijftig jaar getrouwd met haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven. © ANP
Zondag 8 januari: Nicole Kidman hoopt dit jaar een vijfde kind te mogen verwelkomen. © ANP
Maandag 2 januari: Het beroemde Hollywood-logo werd in de nacht van zaterdag op zondag door een vandaal veranderd in 'Hollyweed'. © Getty Images
Donderdag 29 december: De Nederlandse legendarische gitarist Jan Akkerman tijdens de viering van zijn zeventigste verjaardag in de Melkweg. © ANP
Woensdag 28 december: Dean Saunders doet aangifte tegen broer Jamie na bedreiging. © Hollandse Hoogte
Dinsdag 27 december: Veel interesse in de muziek van George Michael, na zijn overlijden op Eerste Kerstdag. © ANP
Zaterdag 24 december: Rafael van der Vaart en zijn vriendin, handbalster Estavana Polman, tijdens de bekendmaking van een veiling voor het Zeldzame Ziekten Fonds. © ANP
Donderdag 22 december: De 6-jarige Tijn wordt burgemeester voor een dag in het Glazen Huis. Hij haalde met zijn nagellak-actie al meer dan een half miljoen euro op. © ANP
Donderdag 22 december: Publiek tijdens Toppers in Concert, the Christmas Party of the Year in Rotterdam Ahoy. © ANP
Maandag 19 december: De negentienjarige Stephanie Del Valle uit Puerto Rico is in Washington gekroond tot Miss World 2016. © ANP
Zaterdag 17 december: Cabaretier Toon Hermans werd honderd jaar geleden geboren in Sittard. Een van de 'grote drie van het cabaret' overleed in 2000. © ANP
Vrijdag 16 december: Nick & Simon vieren vrijdag hun tienjarig bestaan. Ze geven dit weekend vier concerten in Ahoy Rotterdam. © ANP
Donderdag 15 december: Piet Paulusma viert zijn zestigste verjaardag. Toch ziet hij het nog lang niet zitten om met pensioen te gaan. © ANP
Zondag 11 december: Zanger Louis Tomlinson bracht bij The X Factor een emotioneel eerbetoon aan zijn overleden moeder. © ANP
Zaterdag 10 december: Rapper Rico & Sticks en Typhoon traden vrijdagavond op in de Ziggo Dome in Amsterdam. © ANP
Vrijdag 9 december: Peter van Straaten is donderdag overleden. De tekenaar en cartoonist stierf op 81-jarige leeftijd. © ANP
Dinsdag 6 december: Tineke de Nooij is dinsdag verrast door Herman van Veen. De presentatrice ontvangt voor haar radiowerk de Marconi Oeuvreprijs. © ANP
Donderdag 1 december: Woensdagavond vond in Parijs de Victoria's Secret Fashion Show plaats. Ook de Nederlandse Romee Strijd liep mee. © ANP
Dinsdag 29 november: Uma Thurman en Helen Mirren poseren bij de presentatie van de Pirelli-kalender. © ANP
Maandag 28 november: Het wereldwijde dancefeest Don't Let Daddy Know heeft Tiësto gestrikt voor een optreden tijdens de editie in de Amsterdamse Ziggo Dome. © ANP
27 november: Bon Jovi scoorde exact dertig jaar geleden een nummer 1-hit in de VS met You Give Love A Bad Name. © ANP
Vrijdag 25 november: Gerard Ekdom opent de stembus voor de Top 2000. © ANP
Dinsdag 22 november: NPO 3FM maakt bekend dat Domien Verschuuren en Frank van der Lende voor Serious Request 2016 het Glazen Huis ingaan. Ook gaat er dit jaar een kat mee het huis in. © ANP
Zondag 20 november: Alle Ciske de Rat acteurs op de rode loper bij het DeLaMar Theater tijdens de premiere van Ciske de Rat de Musical
Anouk is een van de artiesten die optreedt tijdens Concert at Sea. © ANP
Vrijdag 18 november: Gordon tijdens de ochtendshow van 100%NL vanuit Blushing in Blaricum. Gordon was te gast om zijn nieuwe album te presenteren. © ANP
Donderdag 17 november: De RVD publiceert donderdag verschillende nieuwe foto's van de prinsessen. © RVD
Dinsdag 15 november: Filemon Wesselink overhandigt ruim 23 duizend handtekeningen aan Tweede Kamerlid Vera Bergkamp om druk op te voeren om Johan van Laarhoven naar Nederland te halen. © ANP
Maandag 14 november: Ranomi Kromowidjojo, zwemster en ambassadeur van UNICEF, trapt een les in kinderrechten af door de digibordles te geven aan groep 6 en 7 op een school in Vlaardingen. © ANP
Zondag 13 november: Jackie Chan heeft zaterdagavond (lokale tijd) zijn ere-Oscar in ontvangst genomen. De bekende Chinese acteur won in zijn ruim 56-jarige carrière nooit een prestigieuze Acadamy Award. © ANP
Zondag 13 november: Vandaag, 16 jaar geleden, werd de website TheBeatles.com gelanceerd. © ANP
Woensdag 10 november: Brad Pitt verschijnt voor het eerst sinds de scheiding met Angelina Jolie op de rode loper. © Hollandse Hoogte
Dinsdag 8 november: Red Hot Chili Peppers-zanger Anthony Kiedis in de Ziggo Dome in Amsterdam © NU.nl/Harold Versteeg
Dinsdag 8 november: Presentator Art Rooijakkers maakte de namen en de locatie van het zeventiende seizoen bekend via een perspresentatie in Hilversum. © ANP
Zondag 7 november: Doutzen Kroes en haar man Sunnery James zijn vandaag zes jaar getrouwd. © ANP
Zondag 6 november: Nina Hagen treedt samen met de Wild Romance band op in de Q-Factory tijdens de viering van de 70ste verjaardag van de overleden rockzanger Herman Brood. © ANP
Zaterdag 5 november: Green Day geeft volgend jaar een optreden tijdens Pinkpop © ANP
Vrijdag 4 november: Handbalster Tess Wester merkte begin oktober dat ze regelmatig herkend wordt door mensen. © ANP
Donderdag 3 november: De typisch Australische veehoudershoed 'akubra' staat koning Willem-Alexander goed. © ANP
Woensdag 2 november: Koning Willem-Alexander en koningin Maxima tijdens een ceremonieel welkom door en gesprek met gouverneur-generaal Cosgrove op de derde dag van het vijfdaags staatsbezoek aan Australie. © ANP
Dinsdag 1 november: Andre van Duin tijdens de presentatie van het kinderboek De bron van de lach, op komisch avontuur met Andre van Duin. © ANP
Maandag 31 oktober: Het programma Tussen Kunst & Kitsch bestaat vandaag 32 jaar. © ANP
Zondag 30 oktober: Albert Verlinde bij de première van The Lion King in Scheveningen. (Foto: ANP) © ANP
Zondag 30 oktober: Verschillende Britse media melden dat Prins Harry een nieuwe liefde heeft gevonden: Suits-actrice Meghan Markle. © Getty Images
Vrijdag 28 oktober: Orlando Bloom en Katy Perry verkleed als Bill en Hillary Clinton op het Halloweenfeestje van Kate Hudson. © Getty Images
Vrijdag 28 oktober: Jessica Alba en een vriendin vieren Halloween verkleed als Patsy en Edina van Absolutely Fabulous. © Getty Images
Zaterdag 22 oktober: - DJ Tiesto tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) in de Ziggo Dome. © ANP
Zaterdag 22 oktober: Dj Martin Garrix draait tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) in de Amsterdam RAI. © ANP
Donderdag 20 oktober: DJ Hardwell onthult zijn wassen beeld bij Madame Tussauds. © ANP
Donderdag 20 oktober: De tentoonstelling Zwarte Piet in de media bij het Persmuseum. © ANP
Woensdag 19 oktober: Belangstellenden bekijken schilderijen van Monet, Daubigny en Van Gogh tijdens de persopening van de tentoonstelling Daubigny, Monet, Van Gogh: Impressies van het landschap. © ANP
Dinsdag 18 oktober: Schrijvers poseren samen met minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, voor een groepsfoto op Amsterdam Centraal voorafgaand aan het vertrek van een speciale schrijverstrein naar de Frankfurter Buchmesse. © ANP
Zondag 16 oktober: Cheryl Fernandez-Versini is vanaf donderdag officieel gescheiden van haar ex Jean-Bernard. © Getty Images
Vrijdag 14 oktober: De finalist en violist Iris van Nulan heeft de RTL-kindertalentenjacht Superkids gewonnen © ANP
Donderdag 13 oktober: Johnny de Mol en zijn vriendin Anouk van Schie op de rode loper van het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala. © ANP
Maandag 10 oktober: Deelnemers Oh obesitas tijdens de presentatie van de nieuwe SBS realityprogramma's. © ANP
Zondag 9 oktober: Vlinder Kamerling (dochter Isa Hoes) tijdens de premiere van de film De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot. © ANP
Zaterdag 8 oktober: Handbalster Estavana Polman krijgt een online serie © ANP
Vrijdag 7 oktober: Zanger Gerard Joling leest op Nationale Ouderendag voor aan ouderen in een zorginstelling tijdens de Nationale Voorleeslunch. © ANP
Donderdag 6 oktober: Het is donderdag precies 21 jaar geleden dat de eerste aflevering werd uitgezonden van Baantjer bij RTL4. © ANP
Donderdag 6 oktober: Koning Willem-Alexander tijdens de opening van het Landelijk Congres Brandweer Nederland. Brandweer Nederland bestaat honderd jaar. © ANP
Woensdag 5 oktober: Acteur Jesse Eisenberg is vandaag 33 jaar geworden. © Wenn
Maandag 3 oktober: Coldplay heeft nieuwe tourdata aangekondigd. De band bevestigde maandag dertien optredens in 2017. Nederland zullen ze niet opnieuw aandoen. © ANP
Zondag 2 oktober: Winston Gerschtanowitz viert zijn veertigste verjaardag. © ANP
Zaterdag 1 oktober: Issaka Sawadogo tijdens de uitreiking van de Gouden Kalveren in het Beatrix Theater. © ANP
Maandag 26 september: De opwaaiende witte jurk van Marilyn Monroe wordt in De Nieuwe Kerk geplaatst in de tentoonstelling 90 Jaar Marilyn. © ANP
Zondag 25 september: Het is vandaag precies 40 jaar geleden dat U2 voor het eerst bij elkaar kwam als band. De groep wordt gevormd nadat op een oproepbord op de Mount Temple School een oproep wordt geplaatst voor het vormen van een band. © ANP
Zaterdag 24 september: Het is vandaag 25 jaar geleden dat Nirvana het album Nevermind uitbracht. Dit betekende hun doorbraak. © Hollandse Hoogte

Deel deze foto via:

Terug naar slideshow

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie