Roddeloverzicht: Georgina en Dionne over uiterlijk en slecht nieuws Sabia

Georgina Verbaan en Dionne Stax vertellen over hun uiterlijk, Barry Atsma wil een volwassener imago, topmodel verdacht van belastingfraude en Sabia Boulahrouz maakt een moeilijke tijd door. ​Een overzicht van de entertainmentwereld afgelopen week.

Dat iedereen uiterlijk op een andere manier ziet, is inmiddels duidelijk: niet iedereen vindt Dave Roelvink een lekker ding, staat te kwijlen bij Pamela Anderson of verliest alle concentratie als Chris Hemsworth binnenkomt. Maar sommige mensen worden door iedereen eigenlijk wel knap gevonden.

Zo krijgt nieuwslezeres Dionne Stax mailtjes over haar uiterlijk en kan Georgina Verbaan geen bakje hummus meer halen zonder dat haar wordt verteld wanneer ze er beter uitziet. En eigenlijk, is dat helemaal niet leuk, zo mogen we wel concluderen als we interviews met de twee lezen.

Want Dionne, die is niet alleen heel mooi, maar ook heel slim. En dat er dan mensen mailen over haar knappe gezicht, terwijl ze net het journaal heeft gepresenteerd en vertelde over Syrië en de vluchtelingencrisis, vindt ze zelf een dooddoener.

Georgina krijgt om de haverklap van mensen commentaar over haar uiterlijk. "Mensen denken, omdat ze je kennen van televisie, dat ze alles tegen je kunnen zeggen." Zo wordt haar, terwijl ze boodschappen doet, verteld dat ze wel wat dikker mag en hoort ze op de filmset dat verwacht werd dat ze veel dunner zou zijn.

Hartstikke irritant is dat, zo vinden allebei de dames. Dionne vraagt zich hardop af of we niet helemaal kunnen ophouden met praten over haar uiterlijk en Georgina heeft besloten zich er niets meer van aan te trekken. "Als mensen mij willen zien zoals ze mij zien, dan moeten ze dat helemaal zelf weten. Het weegt ook niet op tegen alle mensen die iets aardigs zeggen."

Volwassen

Barry Atsma is een badboy, een snelle reclamejongen, het type vrouwenverslinder. Althans, dat speelt hij keer op keer in verschillende films. En dat wil hij eigenlijk niet meer zo; hij wil iemand met diepgang spelen.

Want Barry (42) kan echt wel meer dan iemand spelen die de ene na de andere vrouw kan krijgen. En daarvoor haalt hij inspiratie uit zijn eigen leven. Voor zijn nieuwe personage in Mannenharten 2 speelde Barry namelijk opnieuw een vrouwenverslinder, maar dit keer wel eentje met een kwetsbare kant.

"Ik herken dat wel. Ik ken ook mannen die opeens van het player-type naar dat van brave huisvader gaan. Zij kiezen na jaren van oppervlakkigheid voor echtheid. En dan kan het opeens heel snel gaan."

Die echtheid, lijkt de acteur nu zelf ook gevonden te hebben. Bij Noortje Herlaar. Of het opeens heel snel gaat is nog de vraag, maar Noortjes ex lijkt in elk geval zijn zegen te geven. Want dat is natuurlijk nodig, dat je ex zegt dat het goed is.

"Ik ben niet iemand die omkijkt in wrok. Ook ben ik niet jaloers op haar nieuwe relatie. Noortje en ik waren al uit elkaar toen ze een relatie kreeg met Barry. Ik gun haar dit geluk."

Volgens William mag Barry zich "in zijn handen knijpen" met Noortje. "Ik weet wat voor fantastische vrouw Noortje is. Ik hoop vanuit het diepste van mijn hart dat ze samen heel gelukkig blijven. Voor ons was het niet weggelegd. Hopelijk voor hen wel."

Hartstikke sympathiek van William.

Belastingfraude

Miljoenen betaald krijgen voor het dragen van kleding en daarin een rondje over de catwalk doen: modellen doen het. Het Israëlische model Bar Refaeli weet als geen ander hoe het is om duizenden euro's bij te schrijven voor een fotoshootje hier en een wandeling voor het publiek.

Enig nadeel: iedereen weet wie je bent. En dus houden ze je in de gaten, volgen ze je auto en bekijken ze iedere drie minuten je sociale mediakanalen. En als je dan toch in het publieke oog springt, dan is er best een kans dat ook overheidsinstanties iets beter op je gaan letten.

Bar Refaeli zat deze week twaalf uur lang vast. Niet op een vliegveld tussen vluchten door, of in een peperdure jurk, nee: in de gevangenis. Het 30-jarige model werd uitgebreid ondervraagd over haar uitgavepatroon. Want Bar zou zo'n 230.000 euro zijn vergeten aan te geven bij de Israëlische belastingdienst. 

Het model zou een auto hebben gekregen in ruil voor publiciteit en in een appartement wonen dat door familieleden wordt gehuurd, waardoor het net is alsof ze niet in Israël woont. 

Bar is weer op vrije voet, maar dat ging niet zomaar: ze is 180.000 euro lichter. Pas na het betalen van de borgsom mocht ze weer verder. Helaas voor Bar is het daar waarschijnlijk niet mee afgedaan: een rechtszaak is de volgende stap.

Slecht nieuws

Sabia Boulahrouz is zonder twijfel één van de meest besproken vrouwen van het jaar. Na de breuk met Rafael van der Vaart ging het lange tijd nergens anders over in de roddelpers dan de zwangerschap van de voormalig voetbalvrouw.

Mensen twijfelden, spraken zich uit over de mogelijkheid dat de zwangerschap niet echt was en haalden Sabia onderuit. Niemand geloofde Sabia nog. In ieder showbizzprogramma en roddelblad ging het over de mogelijkheid dat de hele zwangerschap verzonnen was en dat ze niet zwanger kon zijn van Rafael.

Rafael hield zijn mond, Sabia hield voet bij stuk. Tot dinsdag. Toen knapte de bubbel. Sabia maakte middels haar modellenbureau bekend haar kindje te zijn verloren. Zes maanden was ze zwanger en toen ging het mis.

Sabia weet als geen ander hoeveel pijn het verlies van een kind kan zijn: twee keer eerder had zij een miskraam.

Helaas kon ook nu de roddelpers Sabia even niet de rust gunnen die ze ongetwijfeld nodig heeft na het verlies. Slechts enkele uren na de bekendmaking stonden bladen en programma's bol van theorieën over de zwangerschap. De miskraam zou het bewijs zijn: Sabia was helemaal nooit zwanger en gebruikte het als een excuus om onder haar leugens uit te komen.

Zeker weten doet niemand het echter, niemand heeft enig bewijs voor alle verschrikkelijke dingen die Sabia de afgelopen maanden over zichzelf heeft kunnen lezen. En nu is ze ook nog haar kindje kwijt. 

Het is te hopen voor Sabia dat 2016 haar meer rust zal geven. Dat heeft ze na zo'n heftig jaar zeker nodig.

Lees meer over:

Entertainment in Beeld

Maandag 24 april: Wetenschapper, sterrenkundige en tv-persoonlijkheid Chriet Titulaer is op 73 jarige leeftijd overleden. © ANP
Zaterdag 22 april: Racoon speelt op AFAS Live. De band bestaat dit jaar 20 jaar. © ANP
Zondag 16 april: DJ Paul Elstak treedt op in Ahoy. © ANP
Maandag 10 april: In het kader van het 5-jarig jubileum van hun ochtendshow Mattie & Wietze gaan de dj's vijf dagen lang aan elkaar geboeid door het leven. © ANP
Zondag 9 april: Groepsfoto met de deelnemers aan het Eurovisie Songfestival bij Vondel CS tijdens een bijeenkomst rondom het Eurovisie Songfestival. © ANP
Woensdag 5 april: Ed Sheeran stond maandag- en dinsdagavond in de Ziggo Dome in Amsterdam. © ANP
© ANP
Zondag 2 april: Lieke van Lexmond is moeder geworden van haar tweede zoontje Zef. © ANP
Zaterdag 1 april: Volgens fotograaf Mario Testino is Doutzen Kroes 'perfect in alles' © ANP
Zondag 26 maart: Antonio Banderas maakte dit weekend bekend dat hij eind januari werd getroffen door een hartaanval. © AFP
Woensdag 22 maart: Het nieuwe album CHUCK van de zaterdag overleden gitarist Chuck Berry wordt uitgebracht op 16 juni 2017. © ANP
Zondag 19 maart: Hanne, Marthe en Klaasje van K3 tijdens hun eerste show in de Brabanthallen. © ANP
Zaterdag 18 maart: Hologram André Hazes bij start vijfde reeks Holland Zingt Hazes © ANP
Donderdag 9 maart: Doutzen Kroes en Lara Stone 'als zussen' naakt op de cover van Vogue. (Foto: ANP) © ANP
Maandag 6 maart: Frits Spits krijgt de Gouden Harp voor zijn verdiensten voor de Nederlandse lichte muziek. © ANP
Zondag 5 maart: Louis Tomlinson is zaterdag aangehouden op het vliegveld van Los Angeles. © AFP
Vrijdag 23 februari: George Clooney en zijn zwangere vrouw Amal Clooney op de rode loper van de Césars. © ANP
Zaterdag 18 februari: De Hongaarse regisseur Ildiko Enyedi wint in in Berlijn de Gouden Beer voor haar film On Body and Soul. © ANP
Zaterdag 18 februari: Amerikaans fotomodel en televisiepersoonlijkheid Gigi Hadid bezoekt de Bijenkorf in Amsterdam voor de promotie van haar Tommy X GiGi Spring '17 collectie. © ANP
Zondag 11 februari: Zangeres Mary J. Blige trad zaterdagavond op tijdens het pre-Grammy gala in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills. © AFP
Zaterdag 11 februari: Maroon 5-frontman Adam Levine heeft vrijdag een ster op de Hollywood Walk of Fame gekregen. © AFP
Vrijdag 10 februari: Emma Roberts viert vandaag haar 26e verjaardag. Gefeliciteerd! © ANP
Zaterdag 4 februari: rockmuzikant Alice Cooper viert zijn 69e verjaardag. © AFP
Maandag 30 januari: De Nederlandse deelneemster Zoey Ivory van der Koelen slaagde er niet in de finale te bereiken van de Miss Universe. © ANP
Vrijdag 28 januari - Koning Willem-Alexander en dj Shay Kreuger maken een selfie op de rode loper van het Internationaal Film Festival Rotterdam. © ANP
Maandag 21 januari: Rapper Drake verrast het Melkweg publiek tijdens een optreden van Rae Sremmurd. © Ilyas Gün
Zaterdag 21 januari: Radio 538-dj Frank Dane maakte vrijdag zijn radioprogramma vanuit een onderzeeër. © ANP
Vrijdag 20 januari: Tineke de Nooij neemt de Marconi Oeuvre Award in ontvangst. © ANP
Donderdag 19 januari: Dolly Parton viert vandaag haar 71ste verjaardag. © ANP
Dinsdag 17 januari: Actrice Betty White viert vandaag haar 95e verjaardag. Gefeliciteerd! © AFP
Maandag 16 januari: Tiesto (Tijs Verwest) ontvangt in het MGM Hotel de 'sleutel' tot de Las Vegas Strip. © ANP
Donderdag 12 januari: Jett Rebel (Jelte Tuinstra) en algemeen directeur Andreas Blühm van het Groninger Museum openen onder grote publieke belangstelling het pop-up museum over de zanger in de Der Aa-kerk. In het tijdelijke museum zullen persoonlijke eigendommen, instrumenten, foto’s en zijn bekende kledingstukken te zien zijn. © ANP
Dinsdag 10 januari: Prinses Margriet is vandaag vijftig jaar getrouwd met haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven. © ANP
Zondag 8 januari: Nicole Kidman hoopt dit jaar een vijfde kind te mogen verwelkomen. © ANP
Maandag 2 januari: Het beroemde Hollywood-logo werd in de nacht van zaterdag op zondag door een vandaal veranderd in 'Hollyweed'. © Getty Images
Donderdag 29 december: De Nederlandse legendarische gitarist Jan Akkerman tijdens de viering van zijn zeventigste verjaardag in de Melkweg. © ANP
Woensdag 28 december: Dean Saunders doet aangifte tegen broer Jamie na bedreiging. © Hollandse Hoogte
Dinsdag 27 december: Veel interesse in de muziek van George Michael, na zijn overlijden op Eerste Kerstdag. © ANP
Zaterdag 24 december: Rafael van der Vaart en zijn vriendin, handbalster Estavana Polman, tijdens de bekendmaking van een veiling voor het Zeldzame Ziekten Fonds. © ANP
Donderdag 22 december: De 6-jarige Tijn wordt burgemeester voor een dag in het Glazen Huis. Hij haalde met zijn nagellak-actie al meer dan een half miljoen euro op. © ANP
Donderdag 22 december: Publiek tijdens Toppers in Concert, the Christmas Party of the Year in Rotterdam Ahoy. © ANP
Maandag 19 december: De negentienjarige Stephanie Del Valle uit Puerto Rico is in Washington gekroond tot Miss World 2016. © ANP
Zaterdag 17 december: Cabaretier Toon Hermans werd honderd jaar geleden geboren in Sittard. Een van de 'grote drie van het cabaret' overleed in 2000. © ANP
Vrijdag 16 december: Nick & Simon vieren vrijdag hun tienjarig bestaan. Ze geven dit weekend vier concerten in Ahoy Rotterdam. © ANP
Donderdag 15 december: Piet Paulusma viert zijn zestigste verjaardag. Toch ziet hij het nog lang niet zitten om met pensioen te gaan. © ANP
Zondag 11 december: Zanger Louis Tomlinson bracht bij The X Factor een emotioneel eerbetoon aan zijn overleden moeder. © ANP
Zaterdag 10 december: Rapper Rico & Sticks en Typhoon traden vrijdagavond op in de Ziggo Dome in Amsterdam. © ANP
Vrijdag 9 december: Peter van Straaten is donderdag overleden. De tekenaar en cartoonist stierf op 81-jarige leeftijd. © ANP
Dinsdag 6 december: Tineke de Nooij is dinsdag verrast door Herman van Veen. De presentatrice ontvangt voor haar radiowerk de Marconi Oeuvreprijs. © ANP
Donderdag 1 december: Woensdagavond vond in Parijs de Victoria's Secret Fashion Show plaats. Ook de Nederlandse Romee Strijd liep mee. © ANP
Dinsdag 29 november: Uma Thurman en Helen Mirren poseren bij de presentatie van de Pirelli-kalender. © ANP
Maandag 28 november: Het wereldwijde dancefeest Don't Let Daddy Know heeft Tiësto gestrikt voor een optreden tijdens de editie in de Amsterdamse Ziggo Dome. © ANP
27 november: Bon Jovi scoorde exact dertig jaar geleden een nummer 1-hit in de VS met You Give Love A Bad Name. © ANP
Vrijdag 25 november: Gerard Ekdom opent de stembus voor de Top 2000. © ANP
Dinsdag 22 november: NPO 3FM maakt bekend dat Domien Verschuuren en Frank van der Lende voor Serious Request 2016 het Glazen Huis ingaan. Ook gaat er dit jaar een kat mee het huis in. © ANP
Zondag 20 november: Alle Ciske de Rat acteurs op de rode loper bij het DeLaMar Theater tijdens de premiere van Ciske de Rat de Musical
Anouk is een van de artiesten die optreedt tijdens Concert at Sea. © ANP
Vrijdag 18 november: Gordon tijdens de ochtendshow van 100%NL vanuit Blushing in Blaricum. Gordon was te gast om zijn nieuwe album te presenteren. © ANP
Donderdag 17 november: De RVD publiceert donderdag verschillende nieuwe foto's van de prinsessen. © RVD
Dinsdag 15 november: Filemon Wesselink overhandigt ruim 23 duizend handtekeningen aan Tweede Kamerlid Vera Bergkamp om druk op te voeren om Johan van Laarhoven naar Nederland te halen. © ANP
Maandag 14 november: Ranomi Kromowidjojo, zwemster en ambassadeur van UNICEF, trapt een les in kinderrechten af door de digibordles te geven aan groep 6 en 7 op een school in Vlaardingen. © ANP
Zondag 13 november: Jackie Chan heeft zaterdagavond (lokale tijd) zijn ere-Oscar in ontvangst genomen. De bekende Chinese acteur won in zijn ruim 56-jarige carrière nooit een prestigieuze Acadamy Award. © ANP
Zondag 13 november: Vandaag, 16 jaar geleden, werd de website TheBeatles.com gelanceerd. © ANP
Woensdag 10 november: Brad Pitt verschijnt voor het eerst sinds de scheiding met Angelina Jolie op de rode loper. © Hollandse Hoogte
Dinsdag 8 november: Red Hot Chili Peppers-zanger Anthony Kiedis in de Ziggo Dome in Amsterdam © NU.nl/Harold Versteeg
Dinsdag 8 november: Presentator Art Rooijakkers maakte de namen en de locatie van het zeventiende seizoen bekend via een perspresentatie in Hilversum. © ANP
Zondag 7 november: Doutzen Kroes en haar man Sunnery James zijn vandaag zes jaar getrouwd. © ANP
Zondag 6 november: Nina Hagen treedt samen met de Wild Romance band op in de Q-Factory tijdens de viering van de 70ste verjaardag van de overleden rockzanger Herman Brood. © ANP
Zaterdag 5 november: Green Day geeft volgend jaar een optreden tijdens Pinkpop © ANP
Vrijdag 4 november: Handbalster Tess Wester merkte begin oktober dat ze regelmatig herkend wordt door mensen. © ANP
Donderdag 3 november: De typisch Australische veehoudershoed 'akubra' staat koning Willem-Alexander goed. © ANP
Woensdag 2 november: Koning Willem-Alexander en koningin Maxima tijdens een ceremonieel welkom door en gesprek met gouverneur-generaal Cosgrove op de derde dag van het vijfdaags staatsbezoek aan Australie. © ANP
Dinsdag 1 november: Andre van Duin tijdens de presentatie van het kinderboek De bron van de lach, op komisch avontuur met Andre van Duin. © ANP
Maandag 31 oktober: Het programma Tussen Kunst & Kitsch bestaat vandaag 32 jaar. © ANP
Zondag 30 oktober: Albert Verlinde bij de première van The Lion King in Scheveningen. (Foto: ANP) © ANP
Zondag 30 oktober: Verschillende Britse media melden dat Prins Harry een nieuwe liefde heeft gevonden: Suits-actrice Meghan Markle. © Getty Images
Vrijdag 28 oktober: Orlando Bloom en Katy Perry verkleed als Bill en Hillary Clinton op het Halloweenfeestje van Kate Hudson. © Getty Images
Vrijdag 28 oktober: Jessica Alba en een vriendin vieren Halloween verkleed als Patsy en Edina van Absolutely Fabulous. © Getty Images
Zaterdag 22 oktober: - DJ Tiesto tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) in de Ziggo Dome. © ANP
Zaterdag 22 oktober: Dj Martin Garrix draait tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE) in de Amsterdam RAI. © ANP
Donderdag 20 oktober: DJ Hardwell onthult zijn wassen beeld bij Madame Tussauds. © ANP
Donderdag 20 oktober: De tentoonstelling Zwarte Piet in de media bij het Persmuseum. © ANP
Woensdag 19 oktober: Belangstellenden bekijken schilderijen van Monet, Daubigny en Van Gogh tijdens de persopening van de tentoonstelling Daubigny, Monet, Van Gogh: Impressies van het landschap. © ANP
Dinsdag 18 oktober: Schrijvers poseren samen met minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, voor een groepsfoto op Amsterdam Centraal voorafgaand aan het vertrek van een speciale schrijverstrein naar de Frankfurter Buchmesse. © ANP
Zondag 16 oktober: Cheryl Fernandez-Versini is vanaf donderdag officieel gescheiden van haar ex Jean-Bernard. © Getty Images
Vrijdag 14 oktober: De finalist en violist Iris van Nulan heeft de RTL-kindertalentenjacht Superkids gewonnen © ANP
Donderdag 13 oktober: Johnny de Mol en zijn vriendin Anouk van Schie op de rode loper van het 51ste Gouden Televizier-Ring Gala. © ANP
Maandag 10 oktober: Deelnemers Oh obesitas tijdens de presentatie van de nieuwe SBS realityprogramma's. © ANP
Zondag 9 oktober: Vlinder Kamerling (dochter Isa Hoes) tijdens de premiere van de film De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot. © ANP
Zaterdag 8 oktober: Handbalster Estavana Polman krijgt een online serie © ANP
Vrijdag 7 oktober: Zanger Gerard Joling leest op Nationale Ouderendag voor aan ouderen in een zorginstelling tijdens de Nationale Voorleeslunch. © ANP
Donderdag 6 oktober: Het is donderdag precies 21 jaar geleden dat de eerste aflevering werd uitgezonden van Baantjer bij RTL4. © ANP
Donderdag 6 oktober: Koning Willem-Alexander tijdens de opening van het Landelijk Congres Brandweer Nederland. Brandweer Nederland bestaat honderd jaar. © ANP
Woensdag 5 oktober: Acteur Jesse Eisenberg is vandaag 33 jaar geworden. © Wenn
Maandag 3 oktober: Coldplay heeft nieuwe tourdata aangekondigd. De band bevestigde maandag dertien optredens in 2017. Nederland zullen ze niet opnieuw aandoen. © ANP
Zondag 2 oktober: Winston Gerschtanowitz viert zijn veertigste verjaardag. © ANP
Zaterdag 1 oktober: Issaka Sawadogo tijdens de uitreiking van de Gouden Kalveren in het Beatrix Theater. © ANP
Maandag 26 september: De opwaaiende witte jurk van Marilyn Monroe wordt in De Nieuwe Kerk geplaatst in de tentoonstelling 90 Jaar Marilyn. © ANP
Zondag 25 september: Het is vandaag precies 40 jaar geleden dat U2 voor het eerst bij elkaar kwam als band. De groep wordt gevormd nadat op een oproepbord op de Mount Temple School een oproep wordt geplaatst voor het vormen van een band. © ANP
Zaterdag 24 september: Het is vandaag 25 jaar geleden dat Nirvana het album Nevermind uitbracht. Dit betekende hun doorbraak. © Hollandse Hoogte

Deel deze foto via:

Terug naar slideshow

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter
Tip de redactie