Gepubliceerd: 
Laatste update: 
13 november 2012 15:54
13 november 2012 15:55

Myrna Goossen vond kinderen krijgen nooit een issue

AMSTERDAM - Myrna Goossen wist van jongs af aan dat ze nooit kinderen zou krijgen. "Dat heeft niets met het lichamelijke aspect te maken. Het was eigenlijk nooit een issue."

Foto:  ANP

Dit zegt de presentatrice in een interview met Vriendin. De 50-jarige Goossen zegt dat het een onbewuste keuze is geweest waar ze geen spijt van heeft.

"Ach, het heeft niet zo moeten zijn. Je kunt iets missen wat je niet hebt gekregen, maar dat vind ik zonde van de energie."

Goossen denkt wel dat het misschien anders was gelopen als ze een partner was tegengekomen. Maar ook het feit dat ze als single door het leven gaat, vindt ze niet erg.

"Het grootste deel van de tijd mis ik die partner helemaal niet. Ik heb mijn leven zo ingedeeld dat het prettig is."

Moeite

De presentatrice erkent dat ze niet veel moeite doet om een man te vinden. Zo gaat ze bijvoorbeeld nooit naar premières als ze daarvoor wordt uitgenodigd. "Misschien niet slim, want zoals een vriendin laatst nog zei: 'Myrna, hij komt niet vanzelf bij jou aan de deur bellen.'"

Door: NU.nl
 • Deel:
 • window.___gcfg = {lang: 'nl'}; (function() { var po = document.createElement('script'); po.type = 'text/javascript'; po.async = true; po.src = 'https://apis.google.com/js/plusone.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(po, s); })();

Gerelateerde artikelen

Lees meer over

Altijd opmerkelijk nieuws

 • 'Iedereen wilde aan me zitten'

  Andere mensen mogen haar dan mooi vinden, de donkere...

  Lees verder
 • Aanklacht tegen Elmo ingetrokken

  Een 23-jarige man verklaarde dat hij als minderjarige...

  Lees verder
 • Peter R. de Vries (1956)

  Peter Rudolf de Vries, wat een figuur. Je haat hem of...

  Lees verder

Eerdere berichten

Achterklap in Beeld

Candice Swanepoel en Adriana Lima kijken zwoel de camera in, Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton zijn in Sydney en Alicia Silverstone gaat radio maken.

Bekijk fotoserie (100)
Banner NUjournaal Entertainment

Ouder worden

Eva van de Wijdeven heeft er zin in om volgend jaar dertig te worden. "Ik doe niet mee aan dat hysterische gedoe rondom het ouder worden."

Lees verder

Ernstig ziek

De moeder van Simon Keizer heeft lymfeklierkanker. De manager van de zanger bevestigt dat er momenteel onderzoeken lopen.

Lees meer

Niet gek

Andrew Garfield acht zich gelukkig dat hij pas na zijn twintigste beroemd werd, want hij is ervan overtuigd dat hij als beroemde tiener 'volledig ontspoord zou zijn à la Justin Bieber'.

Lees meer