Guido Spek en vriendin willen samenwonen

AMSTERDAM - Guido Spek en Desi van Doeveren zijn toe aan de volgende stap in hun relatie. De GTST-acteur en de The Voice-kandidate willen samenwonen.

Dat vertellen ze in het AD. Spek (22) woont in Amsterdam en zijn eveneens 22-jarige vriendin woont in Rotterdam.

"We zien elkaar veel minder vaak dan we zouden willen. Guido maakt bij GTST lange dagen en ook mijn agenda zit vol. Onze leventjes spelen zich af in twee steden. Daarom denken we er serieus aan om te gaan samenwonen."

Spek vult aan: "We komen allebei uit Rotterdam en zullen altijd in ons hart Rotterdammers blijven, maar waarschijnlijk wordt het toch een huis in de hoofdstad. Probleem is echter dat het momenteel bijna onmogelijk is om daar een leuk en betaalbaar huis te vinden. We blijven doorzoeken, want samenwonen is echt iets wat we dolgraag willen."

Jaloezie

De twee zijn nu drieënhalf samen. "We kennen elkaar inmiddels door en door. Durven onszelf kwetsbaar op te stellen. En weten dat we in voor- en tegenspoed volledig op elkaar kunnen rekenen. Nog belangrijker misschien is dat tussen ons geen sprake is van jaloezie. Ik gun Guido zijn carrière en hij laat mij volledig vrij om mijn eigen dromen waar te maken."

Lees meer over:
Tip de redactie