Playboyfoto's Britt Dekker uitgelekt

Laatste update:  27 oktober 2011 14:51 info

AMSTERDAM - De foto's die Britt Dekker van zichzelf liet maken voor een naaktreportage in Playboy zijn uitgelekt.

Foto:  ANP

 Bekijk video

De 19-jarige realityster ging drie weken geleden op Lanzarote uit de kleren voor het mannenblad. Het nummer met Britt moest in december verschijnen.

Britt 'moet gewoon huilen' van het uitlekken van de foto's op fansite brittdekker.nl, die inmiddels weer van de website verwijderd zijn. Britt: "Ik vind dit zo erg. Dit was mijn grootste angst", laat ze weten via Twitter.

"Die uitgelekte foto's voelen echt kut, beetje als de overgang, de menopauze: je bent bang dat 't eraan komt, maar hoopt dat 't bij jou niet komt."

Ze heeft geen idee hoe het kan dat de foto's op straat liggen. "Ze gingen van de fotograaf met een harde schijf naar Playboy. Ik snap dit gewoon niet", meldt ze.

Niet gebeuren

"Ze hadden gezegd dat het dit keer niet zou gebeuren." Ook de foto's van de vorige celeb die uit de kleren ging, Martijn Krabbés vrouw Amanda, lekten uit.

Britt, die de makers van het blad aanraadt een advocaat in te schakelen, werd bekend als deelneemster van verschillende realityshows, waarin ze opviel door haar onnozele uitspraken. Ze werd er echter ongelooflijk populair door, wat resulteerde in een eigen single en een uitnodiging van Playboy.

Jan Heemskerk

Voor Jan Heemskerk, hoofdredacteur van Playboy, is het niet de eerste keer dat foto's uit zijn blad zijn uitgelekt. ''Ik baal hier van. Je weet inmiddels hoe ik hier over denk. Het is hartverscheurend dat dit gebeurt.''

De juridische afdeling van Sanoma Media, de uitgever van het blad, beraadt zich op juridische stappen tegen de partijen die de foto's publiceren.

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:

Eerdere berichten

Gisteren

Achterklap in Beeld

Robert Downey Jr. met zijn vrouw in Beverly Hills, Alessandra Ambrosio in Sydney en Adam Sandler promoot nieuwe film

Bekijk fotoserie (100)
Banner NUjournaal Entertainment

Facebook & Twitter

Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter.

Lees meer

Roelvink

Dries Roelvink voelt zich schuldig over het hele mediacircus rond zijn zoon. Dave stond een tijdlang elke dag in de kranten omdat hij medeverdacht werd van een juwelenroof en ook nog op een pikant filmpje te zien was.

Bekijk video

Interview David Fincher

David Fincher vertelt aan NU.nl alles over zijn nieuwe film Gone Girl.

Bekijk de video

Nieuwe man

Patricia Paay heeft een nieuwe man in haar leven. "Het is nog heel pril, maar wie weet hoe zich dit verder gaat ontwikkelen."

Lees verder