Ashton Kutcher en Demi Moore naakt op zaterdag

Laatste update:  31 mei 2010 13:19 info

LOS ANGELES – Ashton Kutcher houdt van ‘naakte zaterdagen’ met Demi Moore. Dat zegt de acteur in een interview met NU.nl, waarin hij ook spreekt over zijn nieuwe actiecomedy Killers.

Foto:  Wenn.com

In de nieuwe actiefilm refereert Ashton’s personage aan de zogeheten ‘naakte zaterdagen’ die hij met zijn echtgenote beleeft. De ster ziet de vraag al geamuseerd aankomen.

“Of ik ook hele zaterdagen naakt doorbreng met Demi? Nou, laat ik het zo samenvatten: sommige scènes in de film zijn op persoonlijke ervaringen gebaseerd. Dus het kan zijn dat ik er al een paar heb meegemaakt, ja, haha.”

Twitter

Kutcher is behalve beroemdheid, tevens een actieve twitteraar Twitter. Meer dan een miljoen volgers houdt hij – weer hoogstpersoonlijk -dagelijks op de hoogte van zijn beslommeringen, privé en zakelijk.

Twitter is de ultieme vorm van vrijheid van meningsuiting. Het heeft geen filter. Je kunt alles zeggen. Het zorgt er ook meteen voor dat ik beter in mijn werk ben. Want door al die nuchtere reacties van mensen, blijf ik wel met beide benen op de grond staan”, grinnikt de man van Demi Moore.

“Gisteren vroeg ik op Twitter bijvoorbeeld nog of iemand toevallig wist hoe je precies in het Italiaans ‘awesome f*ucking movie’ zegt, omdat ik hier vandaag natuurlijk door internationale journalisten over Killers wordt geïnterviewd. Nou, dan is er gelijk iemand die twittert: ‘FLOP’....’ Geweldig!”

Boze buurman

Ashton vertelt de anekdote met zichtbaar plezier. “Twitter zorgt ervoor dat er altijd iemand is, om je tegengas te geven. Het relativeert alles. Heel belangrijk.” Nog niet zolang geleden, kwamen hij en Demi in het nieuws, omdat ze de onaangekondigde bouwactiviteiten van hun buurman in LA via Twitter aan de kaak stelden, inclusief een tirade van Ashton. Hoe is het nu met deze buurman?

Kutcher, grimmig: “Die man is echt gek. Gestoord. Man, breek me de bek niet open.”

Waarheid

Het is trouwens niet zo dat hij hier in Hollywood opeens naast zijn schoenen loopt, haast Kutcher zich te verklaren. “Ik zie mezelf niet als beroemdheid. Ik lees die gossip-media nooit. Volgens mij heb ik een stevig sociaal fundament. Ik heb genoeg mensen om mij heen, die me de waarheid vertellen, als ik me niet gedraag.”

Verhalen over fans die hem op straat achtervolgen, heeft hij ook niet. De reden is simpel. Asthon Kutcher wordt niet herkend. “Althans”, corrigeert hij, ''ik dénk dat mensen mij niet herkennen. Zeker niet als ik een petje op heb. Ha, ik ben degene die iedereen steeds aanstaart. Mensen reageren eigenlijk alleen als ik samen met Demi ben.” Met een knipoog. “Dan weten ze opeens wel wie ik ben.”

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:

Eerdere berichten

Eerder

Achterklap in Beeld

Ja Rule en Ashanti samen op een feestje, Solange Knowles bij modeshow en Sigourney Weaver in New York

Bekijk fotoserie (100)
Banner NUjournaal Entertainment

Facebook & Twitter

Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter.

Lees meer

Voorverkoop

Deze concerten bevinden zich al of gaan binnenkort in de voorverkoop.

Lees meer

Make-over

Verschillende BN'ers spreken zich op Twitter en Facebook uit voor een make-over van de huidige Zwarte Piet.

Bekijk video

Dakloos

Ed Sheeran had twee jaar lang geen thuis. "Ik had geen plek om te wonen voor een groot deel van 2008 en heel 2009 en 2010, maar ik redde mezelf."

Lees verder