Giel Beelen misselijk van verliefdheid

Laatste update:  6 april 2009 15:00 info

AMSTERDAM - Giel Beelen heeft voor het eerst openhartig gesproken over zijn nieuwe geliefde. De 31-jarige radio-dj is sinds eind vorig jaar samen met de 18-jarige Guilia Wolthuis, en lijkt in haar de ware te hebben gevonden. "Ik ben gewoon echt misselijk van verliefdheid", zo zegt hij deze week in Cosmopolitan.

ANP

Volgens Beelen is alles in zijn leven op zijn plaats gevallen sinds hij Wolthuis kent. "Leuk, dat radioprogramma en alles wat daar omheen gebeurt, maar ik kan niet wachten tot het avond en weekend is. Dan kan ik namelijk bij haar zijn en daar draait mijn hele leven nu om."

Soms wordt hij er zelfs emotioneel van, bekent hij in het interview. "Op zondagavond rijd ik soms bijna met tranen in mijn ogen bij haar weg."

Sleur

Beelen zegt te hopen dat de verliefdheid niet altijd zo hevig blijft. "Ik zit nu in een fase dat ik denk: laat in godsnaam de sleur intreden, want ik word hier helemaal gek van."

De dj maakte vorig jaar, nadat hij uit het Glazen Huis stapte, bekend dat hij een relatie heeft met Wolthuis. Beelen had eerder een relatie met radio-dj Marisa Heutink. Met haar trouwde hij drie keer in Las Vegas, maar toch kwam er na acht jaar een eind aan hun relatie.

Vliegtuig

Beelen ontmoette Wolthuis op de terugweg van een werkreis met Jan Smit in Spanje. In het vliegtuig zat hij naast haar en naar eigen zeggen was het liefde op het eerste gezicht. "Ik vond haar zo leuk. Bij het ophalen van de bagage gaf ik haar mijn e-mailadres en vroeg of ze me wilde mailen."

Kort later maakten de twee een afspraakje, en ook toen bleek het nog steeds erg goed te klikken. Over haar leeftijd - Wolthuis was vorig jaar nog minderjarig - maakte de dj zich weinig zorgen. "Voor mijn gevoel is ze veel ouder dan ze in werkelijkheid is."

Echte liefde

Vorige maand liet de dj nog weten dat negatieve reacties over haar leeftijd hem koud laten. "Zolang de mensen in mijn en haar omgeving maar weten dat het echte liefde is."

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:

Eerdere berichten

Achterklap in Beeld

Katie Holmes aan de wandel, Adam Levine lanceert vrouwenkleding-lijn en Cuba Gooding Jr. in New York

Bekijk fotoserie (100)
Banner NUjournaal Entertainment

Homostempel

Nog altijd heeft Maik de Boer moeite met de vraag of hij homoseksueel is of niet. De stylist vindt het onzin dat mensen hem in een hokje willen plaatsen.

Bekijk video

Hooi uit de kast

Everon Jackson Hooi valt op mannen. De 31-jarige GTST-acteur komt in het nieuwe nummer van L'Homo uit de kast.

Lees verder

Ouder worden

Eva van de Wijdeven heeft er zin in om volgend jaar dertig te worden. "Ik doe niet mee aan dat hysterische gedoe rondom het ouder worden."

Lees verder

Ernstig ziek

De moeder van Simon Keizer heeft lymfeklierkanker. De manager van de zanger bevestigt dat er momenteel onderzoeken lopen.

Lees meer