Victor Reinier openhartig over moeilijke periode

Laatste update:  7 april 2009 12:47 info

AMSTERDAM – Anderhalf jaar nadat de vriendin van Victor Reinier uit het raam viel praat de 45-jarige acteur voor het eerst over de periode na de scheiding met Kim.

Foto:  ANP

“Op dit moment heb ik geen relatie. En ik beloof je bij deze: tot aan het jaar 2040 zal ik ook geen relatie krijgen!”

Dit vertelt Reinier aan de Story. “Vergeet niet hoeveel impact zo’n scheiding heeft.”

Nieuwe relatie

De laatste tijd werd er veel gespeculeerd over eventuele nieuwe relaties. “Ik las in de media dat ik met onder andere Micky Hoogendijk, ene Lisette en styliste Graziëlla Ferraro iets zou hebben.”

“Ik kan daar alleen maar om lachen. Micky ken ik al heel lang en als ik met haar op een feestje kom heb ik heus niet meteen een relatie met haar”, aldus Reinier.

Geweld

De band tussen Reinier en zijn ex-vrouw en kinderen is niet veranderd door het voorval. “Ik woon in hetzelfde buurtje en zie ze vaak. Daaraan is niets veranderd.”

Wel zijn de kinderen van de acteur op school lastig gevallen. "Daarbij zijn zelfs klappen gevallen."

"Ik vind dat echt verschrikkelijk. Daardoor heb ik besloten om zelf niet altijd verstandig te reageren. Tot twee keer toe heb ik zo’n amateur-fotograaf die mij achterbaks volgde en lastigviel een klap verkocht", vertelt Reinier.

"En ik garandeer alle simpele zielen die het blijven proberen: de volgende keer sla ik nog harder! Iedereen die mij op deze manier dwarszit, zal het voelen. Mijn gezin is kapotgegaan door hoe sommigen mij verdacht hebben gemaakt in het hoteldrama."

De acteur stak in de periode na zijn, naar eigen zeggen “problematische scheiding”, veel tijd en energie in oude vriendschappen. Bijvoorbeeld met Piet Römer, met wie hij in Baantjer speelde.

Carrière

De Carrière van Reinier staat ondanks de pijnlijke periode niet stil. Hij draait op dit moment twee series van Flikken Maastricht achter elkaar en wil ook audities doen voor de musical Mamma Mia!

Toch zou hij daarnaast ook graag weer een tv-programma presenteren zoals hij dat vroeger deed als presentator van Lucky Letters. “Wie weet is de omroep Wakker Nederland wel iets voor mij.”

Reageer op dit artikel:
Stuur door:
Deel artikel:

Eerdere berichten

Achterklap in Beeld

Nicki Minaj op de rode loper, Katy Perry wordt bestormd door fans en Anastacia geeft een optreden in Duitsland

Bekijk fotoserie (100)
Banner NUjournaal Entertainment

Dj-workshop

De Britse prins William en zijn vrouw Kate kregen woensdag een workshop achter de draaitafel.

Bekijk video

Laatste eer

Vrienden en familie hebben maandag hun laatste eer bewezen aan Peaches Geldof.

Lees meer en bekijk beeld

Schuldig

De persoonlijke beveiliger van Chris Brown is maandag door de rechter in Washington schuldig bevonden aan mishandeling.

Lees verder

Eieren zoeken

Duizenden kinderen hebben maandag, onder aanmoediging van Barack Obama en zijn vrouw Michelle, beschilderde paaseieren gezocht bij het Witte Huis.

Lees meer en bekijk beeld